Suoraan sisältöön

Lohikoski

Asuinalueet: Holsti, Lahjaharju, Heinälampi, Seppälänkangas

Lohikoski, kuva: Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö/Ari HeinonenLohikoski sijaitsee Palokkajärven rannalla Seppälän kaupunginosan länsipuolella, lähellä kaupungin keskustaa. Kaupunginosan eteläisenä rajana on Tourujoki. Runsaspuustoinen ja veden äärellä oleva kaupunginosa on viihtyisää ja arvostettua asuinaluetta, joka koostuu pääosin omakoti- ja rivitaloista.

Lohikoskelta löytyy koulu, kirjasto sekä kirkko, joiden tuntumassa sijaitsee myös Lohikosken liikuntapuisto. Liikuntapuistosta löytyy pallokenttä ja talvisin luistin- ja jääkiekkorata. Puistosta lähtee 1,3 km mittainen valaistu kuntorata. Alueella on myös leikkikenttä ja liikuntapuiston läheisyydestä löytyy skeittipuisto. Lohikoskella sijaitsee myös Seppälän paloasema sekä Lahjaharjun hautausmaa. Monipuoliset Seppälän market alueen palvelut ovat vain kivenheiton päässä.

Heinälammen rauhallinen alue sijaitsee Palokan ja Lohikosken välissä. Läheisen Palokkajärven ja metsien elävöittämässä maisemassa on pääosin omakotitaloja sekä joitakin rivitaloja. Palveluita löytyy monelta suunnalta, Lohikosken palveluihin on matkaa noin 2 kilometriä, samoin kuin Seppälään, Palokan keskustan palvelut taas löytyvät noin 3 kilometrin etäisyydeltä.

Kehua retostele kotikulmiasi!

Vastauksia hyödynnetään Jyväskylän kaupungin markkinoinnissa.

Kirjoita kuvassa näkyvät merkit:

..

Katso myös

Vapaat tontit
Asuminen
Uusi asukas

Eikö tieto pidä paikkaansa?

Kerro siitä meille.

Yhteystiedot

Jyväskylä-neuvonta
Kauppakeskus Forum, 2.krs.
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
jklneuvonta[at]jkl.fi
014 266 0112 / neuvonta (klo 9-16)
014 266 0114 / palvelukassa ja Linkki-palvelupiste

Copyright © 2018 Jyväskylän kaupunki Sivun alkuun Tietoa sivustosta