Suoraan sisältöön

Jyskä

Asuinalueet: Jyskä, Tammirinne, Asmalampi, Sulunperä, Kotimäki, Jyskänvuori, Jyskänrinne ja Väinölä

Jyskä, kuva: Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö/Ari HeinonenJyskän pientalovaltainen alue sijaitsee Vaajakosken moottoritien molemminpuolin Halssilan ja Vaajakosken välissä. Jyskän alueen rakennuskanta on iältään vaihtelevaa, mikä luo alueelle omanlaisen, viihtyisän ilmeen. Jyskän kylämäinen ja rauhallinen ilmapiiri on erityisesti lapsiperheiden mieleen.

Luonto on Jyskässä lähellä, pohjoisosa alueesta rajoittuu metsäiseen vyöhykkeeseen ja eteläpuolinen alue taas Päijänteeseen. Päijänteen rannalta löytyy Jyskän uimaranta, joka on luokiteltu EU-uimarannaksi. Jyskässä on myös tekonurmikenttä, joka houkuttelee niin pienemmät kuin suuremmatkin pelaajat jalkapallon pariin. Talvella Halssilan hiihtomaasta lähtevät ladut kulkevat Jyskän pohjoisosan läpi ja tarjoavat mahdollisuuden valita kullekin kuntoluokalla sopivan hiihtoreitin. Kesäisin samaiset reitit ovat lenkkeilykäytössä.

Etäisyys Jyväskylän keskustaan on noin 6 kilometriä. Alueella sijaitsee runsaasti lähipalveluja, kuten useampi kauppa, eikä etäisyys Vaajakosken keskustan palveluihinkaan ole kuin muutama kilometri.

Kehua retostele kotikulmiasi!

Vastauksia hyödynnetään Jyväskylän kaupungin markkinoinnissa.

Kirjoita kuvassa näkyvät merkit:

Katso myös

Vapaat tontit
Asuminen
Uusi asukas

Eikö tieto pidä paikkaansa?

Kerro siitä meille.

Yhteystiedot

Jyväskylä-neuvonta
Kauppakeskus Forum, 2.krs.
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
jklneuvonta[at]jkl.fi
014 266 0112 / neuvonta (klo 9-16)
014 266 0114 / palvelukassa ja Linkki-palvelupiste

Copyright © 2018 Jyväskylän kaupunki Sivun alkuun Tietoa sivustosta