Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kuvituskuvassa talon seinässä lukee Suuri turvallisuuskysely

Vastaa ja vaikuta

Jyväskylän kaupungin suuri turvallisuuskysely on nyt käynnissä. Vastaa kyselyyn 15.12.2021 mennessä joko

Jokaisella asukkaallamme on oikeus elää ja nauttia kaupungistamme hyvillä mielin, päivin öin.

Jyväskylässä on käynnistynyt suuri turvallisuuskysely, jonka tavoitteena on kerätä asukkaiden ajatuksia ja kokemuksia kotikaupunkinsa turvallisuudesta. Kyselyllä halutaan selvittää, mitkä asiat koetaan olevan jo hyvin ja mitä puolestaan voisi vielä parantaa, jotta Jyväskylä ja oma asuinalue tuntuisi entistä turvallisemmalle.

Kerro, mikä tekee Jyväskylästä entistä turvallisemman juuri sinulle.

>> Vastaa kyselyyn tästä! <<

Kuva
Kuvituskuvassa talon seinässä lukee Suuri turvallisuuskysely

Koko kaupungin kattavalla turvallisuuskyselyllä kerätään asukkaiden kokemuksia oman asuinalueensa ja koko kaupungin turvallisuudesta. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaiken ikäisiltä jyväskyläläisiltä koululaisista alkaen.

Kyselyn avulla on saada tietoa asuinalueiden yhteisöllisyydestä ja turvallisuuden tunteeseen vaikuttavista seikoista, kuten rikoksista ja järjestyshäiriöistä sekä tarvittavista turvallisuutta parantavista toimenpiteistä ja ratkaisuista. Kyselyssä kerätään tietoa myös viihtyisäksi ja turvalliseksi koetuista paikoista. Turvallisuuskyselyn tuloksia hyödynnetään paikallisen turvallisuustyön toimenpiteiden suunnittelussa ja kohdentamisessa sekä asuinalueiden kehittämisessä. 

Mitkä asiat ovat jo nyt hyvin? Mihin toivoisit parannusta? Vastaa ja vaikuta!

Kysely on auki 15.11.-15.12.2021. Voit myös vastata täyttämällä paperisen lomakkeen Kortteliklubilla keskustassa (Vapaudenkatu 48-50) tai Kankaalla (Paperitehtaankatu 1).

Lisätiedot

Turvallisuuskysely: 

  • Merja Pihlajasaari, mielenterveys-, päihde- ja väkivaltakoordinaattori, p. 050 4548258 merja.m.pihlajasaari[at]jyvaskyla.fi
  • Piia Sipinen, asumisen asiantuntija, p. 014 266 5019, piia.sipinen[at]jyvaskyla.fi

Kyselyalusta:

  • Juulia Jalava, erikoissuunnittelija, p. 050 4756729, juulia.jalava[at]jyvaskyla.fi