Teollisuus- ja yritystontit

Lisätietoja teollisuus- ja yritystonteista:

Tonttipäällikkö
Paula Hartman, p. (014) 266 1376

Maankäyttöinsinööri
Jyrki Arasalo, p. (014) 266 3860

Jyväskylän kaupungilla on tarjota yrityksellesi runsas valikoima teollisuus- ja yritystontteja parhaiden liikenneyhteyksien varrelta. Me täällä Jyväskylässä olemme sitä mieltä, että hyvien tonttien ja tehokkaan elinkeinopolitiikan ohella Jyväskylä pystyy tarjoamaan yrittäjälle ja hänen perheelleen myös mukavat siviilipuitteet: kaupungin harrastusmahdollisuudet ovat verrattomat, jälkipolvelle on korkeatasoisia kouluja ja opiskelupaikkoja, lukuisat tapahtumat värittävät kaupunkia, ja viihtyisiä asuinalueita kehystää puhdas Järvi-Suomen luonto.


Vapaana olevat teollisuus - ja yritystontit

Uusia yritystontteja on tulossa varattavaksi Eteläportin kehittyvälle alueelle.


Teollisuus- ja yritystontteja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee ilmetä mm. haettava tontti, rakennettavan kerrosalan määrä, rakentamisaikataulu, tiedot rakennnushankkeesta ja tontille suunnitteltu toiminta. Teollisuus- ja yritystonttien luovutustapa on myynti tai vuokraus 30 vuoden vuokra-ajalla. Vuosivuokra on 5 % tontin myyntihinnasta.

Hakemus tulee toimittaa joko sähköpostitse (etunimi.sukunimi[a]jkl.fi) tai postitse osoitteeseen: Jyväskylän kaupunki/Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö/Tontit ja maanhallinta, PL 233, 40101 Jyväskylä tai henkilökohtaisesti Palvelupiste Hannikaiseen (Kivääritehtaankatu 6, A1-ovi).

Lisätietoja teollisuus- ja yritystonteista:

Tonttipäällikkö
Paula Hartman, p. (014) 266 1376

Maankäyttöinsinööri
Jyrki Arasalo, p. (014) 266 3860