Rivi- ja kerrostalotontit

Lisätietoja rivi- ja kerrostalotonteista:

Maankäyttöinsinööri
Piia Sipinen, p. (014) 266 8695

Maankäyttöteknikko
Teppo Nikkilä, p. (014) 266 5070


Rivi- ja kerrostalotonttihakemus

Vilkas ja nuorekas Jyväskylä on noin 140 000 asukkaan kaupunki, jossa pikkukaupungin viihtyisyys yhdistyy suuren kaupungin sykkeeseen. Jyväskylässä järvet ja luonto ovat lähellä ja Jyväskylä tarjoaa nykyisille ja tuleville asukkailleen laadukkaita asuinympäristöjä hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä luonnonkauniissa Keski-Suomen maisemissa. Rakentamiselle löytyy monipuolisia vaihtoehtoja ja Jyväskylä onkin yksi Suomen halutuimpia asuinkaupunkeja.

Jyväskylän kaupunki tarjoaa haettavaksi monipuolisesti rivi- ja kerrostalotontteja eri puolilta kaupunkia. Uusia tontteja jaetaan pääsääntöisesti keväisin ja syksyisin erikseen ilmoitettavina hakuaikoina, muutoin vapaana olevat tontit ovat jatkuvassa haussa.

Rivi- ja kerrostalotontteja haetaan rivi- ja kerrostalotonttihakemuksella. Tontit varataan 6-12 kuukaudeksi, vuoden varausmaksu on 1% tontin myyntihinnasta.


Vapaana olevat rivi-ja kerrostalotontit


Tikanranta 8.-19.10.2018

Tikanrannan alueelle, Päijänteen rantamaisemiin on kaavoitettu täydennysrakentamisalue, joka mahdollistaa laadukkaan ja tiiviin asuntorakentamisen. Täydennysrakentaminen alueella sovitetaan saumattomaksi ja toimivaksi osaksi aluerakennetta ja maisemaa.

Tikanrannasta on haettavana neljä AK-tonttia ja kolme AR-tonttia, hakuaika tonteille on 8.-19.10.2018. AK-tontin varataan kahdelle eri toimijalle ja ne luovutetaan hakemusten perusteella. AR-tontit luovutetaan tarjouskilpailun perusteella yhdelle hakijalle.

AK-tonttiesite
AK-korttelin tonttijakokartta
AK-tonttihakemus

AR-tonttiesite
AR-korttelin tonttijakokartta
AR-tarjouslomake

Alueen asemakaavamääräykset
Asemakaavan havainnekuvia

Lisätietoja rivi- ja kerrostalotonteista:

Maankäyttöinsinööri
Piia Sipinen, p. (014) 266 8695

Maankäyttöteknikko
Teppo Nikkilä, p. (014) 266 5070


Rivi- ja kerrostalotonttihakemus