Kehä Vihreällä tapahtuu

Kehitä opastusta

Testaa Kehä Vihreän opasteiden prototyyppejä ja anna palautetta opastuksesta karttakyselyn avulla.

Teemakävelyiden tunnelmia Rinkkaputki-blogissa

Puolikas Kehä Vihreää ja vihreää teetä, kiitos!

Kehä Vihreällä toisenkin kerran

Tule Kehä Vihreän kehittäjäksi!

Kehitämme jatkuvasti Kehä Vihreän aluetta ja toivomme sekä kaupunkilaisia että yrityksiä ja yhteisöjä mukaan kehitystyöhön. Mikäli sinulla on jokin yhteistyöidea, kerro siitä meille. Voit myös liittyä Kehä Vihreän kehittäjien Facebook-ryhmään ja jakaa ideasi ryhmässä.

Tule Kehä Vihreän kehittäjäksi.

Lisätiedot:

Mervi Vallinkoski
maisema-arkkitehti

Mari Kiili
maisemasuunnittelija

sähköpostit: etunimi.sukunimi[@]jkl.fi.

Kehä Vihreälle on toteutettu opastuksen prototyyppialue Harjun ja Tourujoen väliselle osuudelle. Prototyyppikokeilu liittyy tekeillä olevaan opastuskonseptiin, jonka suuntaviivojen mukaisesti alkaa vuonna 2019 toteutumaan Kehä Vihreälle sen oman ilmeen mukaisia opasteita. Parhaillaan on käynnissä opastuksen tarpeita ja opaste-prototyyppejä koskeva karttapohjainen kysely.

Vuoden 2019 Kehä Vihreän teemakävelyt ovat myös jo suunnitteilla, luvassa on herkullisia uusia kokemuksia! Niistä lisää ensi vuoden puolella.

Teemakävelyitä on toteutettu Kehä Vihreälle jo kolmen vuoden ajan. Vuonna 2018 järjestettiin kolme erilaista teemakävelyä: metsämielikävely, voimaa vanhuuteen kävely sekä arkkitehtuurikävely. Lisäksi Valon Kaupunki -tapahtuman aikana järjestimme Laulava ja tanssiva Kehä Vihreä -kävelytapahtuman. Kävely huipentui uuden "Pallopeli" taidepenkin avajaisiin uudessa Mataraisen puistossa.

Kehitä opastusta

Teemakävelyiden tunnelmia Rinkkaputki-blogissa

Puolikas Kehä Vihreää ja vihreää teetä, kiitos!

Kehä Vihreällä toisenkin kerran

Tule Kehä Vihreän kehittäjäksi!

Tule Kehä Vihreän kehittäjäksi.

Lisätiedot:

Mervi Vallinkoski