Kaavoitusohjelma

Kaavoitusohjelmassa esitellään tulevien vuosien kaavoituksen työohjelma. Se perustuu kaupunkirakenteen toimialan strategioihin ja linjauksiin sekä maankäytön Kymppi-R toteutusohjelmaan sekä Asumisvisioon. Ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa johdonmukainen ja ennakoitava maankäyttö- ja kaavoituspolitiikka sekä antaa tarvittavaa tietoa kaupungin tavoitteista. Vuosittain tehtävän kaavoitusohjelman tarkastelujakso on kolme vuotta, joista painopiste on ensimmäisellä vuodella.

Kaavoituskatsaus 2018-2020

Mitä uutta Jyväskylään on suunnitteilla 2018-2020? Tutustu kaavoituskatsaukseen Ja Jyväskylän kaupunkirakenteen tulevaisuuden näkymiin. Kaavoituskatsauksessa esitellään tiedossa olevat merkittävimmät yleis- ja asemakaavakohteet, jotka ovat käynnissä tai arvioidaan alkaviksi ohjelmakauden aikana.

Kaavoituskatsausta voit selata verkkolehtenä tai ladata sen laitteellesi (pdf). Painettua katsausta on jaossa Palvelupiste Hannikaisessa (Hannikaisenkatu 17) ja Jyväskylä-infossa (Asemakatu 7, Forumin 2. krs), Tikkakosken asiointi- ja monipalvelupisteessä (Kirkkokatu 31) ja Korpilahden asiointipisteessä (Virastokuja 2).