Lohikoski

Asuinalueet: Holsti, Lahjaharju, Heinälampi, Seppälänkangas

Lohikoski sijaitsee Palokkajärven rannalla Seppälän kaupunginosan länsipuolella, lähellä kaupungin keskustaa. Kaupunginosan eteläisenä rajana on Tourujoki. Runsaspuustoinen ja veden äärellä oleva kaupunginosa on viihtyisää ja arvostettua asuinaluetta, joka koostuu pääosin omakoti- ja rivitaloista.

Lohikoskelta löytyy koulu, kirjasto sekä kirkko, joiden tuntumassa sijaitsee myös Lohikosken liikuntapuisto. Liikuntapuistosta löytyy pallokenttä ja talvisin luistin- ja jääkiekkorata. Puistosta lähtee 1,3 km mittainen valaistu kuntorata. Alueella on myös leikkikenttä ja liikuntapuiston läheisyydestä löytyy skeittipuisto. Lohikoskella sijaitsee myös Seppälän paloasema sekä Lahjaharjun hautausmaa. Monipuoliset Seppälän market alueen palvelut ovat vain kivenheiton päässä.

Heinälammen rauhallinen alue sijaitsee Palokan ja Lohikosken välissä. Läheisen Palokkajärven ja metsien elävöittämässä maisemassa on pääosin omakotitaloja sekä joitakin rivitaloja. Palveluita löytyy monelta suunnalta, Lohikosken palveluihin on matkaa noin 2 kilometriä, samoin kuin Seppälään, Palokan keskustan palvelut taas löytyvät noin 3 kilometrin etäisyydeltä.

Palvelut kartalla

Kierrätyspisteet

Jätehuolto

Kirjasto

Koulutus

  • Lohikosken ala-aste
  • Mannilan ala- ja yläaste


Koulut

Kulttuuri

Kulttuuripalvelut

Liikunta

Liikunta

Nuoriso

Nuoret

Palvelut ikääntyville

Ikääntyvien palvelut

Puistot

Viheralueet

Päivähoito

Lohikoski ja Mannila

  • Lahjaharjun päiväkoti
  • Mannilan päiväkoti

Yksityinen päivähoito: Klemmari.info*

Sosiaalipalvelut

Hannikaisenkadun sosiaaliasema

Sosiaalipalvelut

Terveyspalvelut

Lääkäri- ja sairaanhoitajahaku

Terveyspalvelut

Muut julkiset palvelut

 

Vireillä olevat kaavahankkeet

Vireillä olevat kaavat ja hankkeet

Kaupunginosa: