Nuorten taidetyöpaja

Haku pajoille!

Kevään 2020 pajakalenteri on nyt julkaistu! 

Huomioithan, että syksyn aikana käynnistyy pajoja, joihin sinun on mahdollista hakeutua vielä loppuvuoden 2019 aikana. Katso pajatarjonta Syksyn 2019 pajakalenterista.

Pajoille haetaan hakuaikana täyttämällä sähköinen hakulomake tai soittamalla pajan valmentajalle. 

Kuka voi hakea pajoille?

Pajoille voi hakea 17-29-vuotias jyväskyläläinen nuori joka on

  • työttömänä työnhakijana tai
  • kuntoutumassa työ- tai opiskeluelämään tai
  • keskeytyksellä opinnoista 

Pajajaksot toteutetaan pääsääntöisesti työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Myös muunlaiset sopimukset pajoille ovat mahdollisia.

Käynti- ja postiosoite

Nuorten taidetyöpaja sijaitsee osoitteessa Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä. Osa pajoista toimii Veturitalleilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä.

Henkilökunnan yhteystiedot

Pajojen valmentajien yhteystiedot löytyvät pajakuvausten yhteydestä.Taidetyöpajan palveluesimiehenä toimii Teija Hankilanoja-Lesonen p.050 386 2255. 

Tule tutustumaan toimintaamme!

Taidetyöpajan toimintaan on mahdollisuus päästä tutustumaan ennalta ilmoitettuina vierailupäivinä. Vierailuista tulee sopia etukäteen vastuuhenkilöiden kanssa. Seuraavat vierailupäivät järjestetään  

  • Ke 27.11.2019 Mirka M p.0504336400 tai Janos L p.0503118621

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Nuorten Taidetyöpaja tarjoaa valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluja 15-29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille aikuisille.

Toiminnallisissa pajoissa harjoitellaan työelämätaitoja, pysähdytään oman elämän ja hyvinvoinnin taitojen äärelle sekä suunnitellaan omaa tulevaisuutta yksilö- ja ryhmävalmennuksen avulla.

Työvälineinä pajoilla toimivat mm. draama, kädentaidot, taiteen ja ilmaisun eri muodot, ruoanlaitto, liikunta, retkeily sekä yksilökeskustelut pajan valmentajien kanssa. Tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä sekä vahvistaa nuorta opintoihin, työelämään tai kiinnittymään muihin häntä tukeviin palveluihin.

Taidetyöpajalla työskennellään myönteisessä, yhteisöllisessä sekä turvallisessa ilmapiirissä jonka henkilökunta ja pajalaiset rakentavat yhdessä. Pajoille hakeutuakseen ei tarvitse olla minkään alan taituri. Avoin mieli ja halu kokeilla uutta riittävät.

Tervetuloa joukkoon!

Löydät meidät myös Instagramista.

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Asiasanat: