Nuorten taidetyöpaja

AJANKOHTAISTA:  Muutoksia elokuun avointen ovien päivään

Ennakkoilmoituksesta poiketen joudumme COVID-19 tilanteesta johtuen rajaamaan Taidetyöpajan avointen ovien päivät koskemaan ainoastaan syksyn pajalle hakevia nuoria. Voit varata tutustumiskäynnin ennakkoon 5-6.8 tai 12-13.8 päiville Miia Markkanen-Romolta p. 050 4657282 (Päivitetty 3.8.2020)

Haku syksyn 2020 pajoille on käynnissä!

Tutustu pajakalenterimme avulla tulevaan pajatarjontaan. 

Pajoille haetaan hakuaikana täyttämällä sähköinen hakulomake tai soittamalla pajan valmentajalle. 

Kuka voi hakea pajoille?

Pajoille voi hakea 17-29-vuotias jyväskyläläinen nuori joka on

  • työttömänä työnhakijana tai
  • kuntoutumassa työ- tai opiskeluelämään tai
  • keskeytyksellä opinnoista 

Pajajaksot toteutetaan pääsääntöisesti työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Myös muunlaiset sopimukset pajoille ovat mahdollisia.

Käynti- ja postiosoite

Nuorten taidetyöpaja sijaitsee osoitteessa Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä. Osa pajoista toimii Veturitalleilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä.

Henkilökunnan yhteystiedot

Pajojen valmentajien yhteystiedot löytyvät pajakuvausten yhteydestä.Taidetyöpajan palveluesimiehenä toimii Teija Hankilanoja-Lesonen p.050 386 2255. 

Tule tutustumaan toimintaamme!

Taidetyöpajan toimintaan on mahdollisuus päästä tutustumaan ennalta ilmoitettuina vierailupäivinä.

Seuraavat vierailuajankohdat ovat:

5-6.8 klo 9-15 ja  12-13.8 klo 9-15

Ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumisia! p.050 4627282 /Miia Markkanen-Romo

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Nuorten Taidetyöpaja tarjoaa valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluja 15-29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille aikuisille.

Toiminnallisissa pajoissa harjoitellaan työelämätaitoja, pysähdytään oman elämän ja hyvinvoinnin taitojen äärelle sekä suunnitellaan omaa tulevaisuutta yksilö- ja ryhmävalmennuksen avulla.

Työvälineinä pajoilla toimivat mm. draama, kädentaidot, taiteen ja ilmaisun eri muodot, ruoanlaitto, liikunta, retkeily sekä yksilökeskustelut pajan valmentajien kanssa. Tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä sekä vahvistaa nuorta opintoihin, työelämään tai kiinnittymään muihin häntä tukeviin palveluihin.

Taidetyöpajan arjentaitopajoilla vahvistetaan erityisesti nuorten elämänhallinnan ja hyvinvoinnin taitoja sekä työssä ja opiskeluissa tarvittavia valmiuksia. Työelämäpajoilla opitaan pajan erikoistumisalueen ammatillisia taitoja, vahvistetaan työelämässä tarvittavia tieto-taitoja sekä selkiytetään opiskeluun ja työelämään liittyviä suunnitelmia.

Taidetyöpajalla työskennellään myönteisessä, yhteisöllisessä sekä turvallisessa ilmapiirissä jonka henkilökunta ja pajalaiset rakentavat yhdessä. Pajoille hakeutuakseen ei tarvitse olla minkään alan taituri. Avoin mieli ja halu kokeilla uutta riittävät.

Tervetuloa joukkoon!

Löydät meidät myös Instagramista.

 

 

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Asiasanat: