Nuorten taidetyöpaja

TIEDOTE: Nuorten Taidetyöpaja suljettu toistaiseksi

nttp_closed3.jpg

Nuorten Taidetyöpaja sulkee ovensa valtakunnallisten linjausten mukaisesti ehkäistäkseen Korona-viruksen leviämistä. Kuntouttava työtoiminta on tällä hetkellä tauolla. Työkokeilijoista osa on tauolla, osa tekee sovitusti etätöitä- ja tehtäviä. Työpajojen valmentajat ovat tavoitettavissa poikkeustilan aikana normaalisti sähköpostitse, puhelimitse ja Somen kautta.

Vierailupäivät ja muut mahdolliset sovitut vierailut siirretään myöhemmille ajankohdille ja niistä voi olla tarpeen mukaan yhteydessä Taidetyöpajan henkilökuntaan. Haku tuleville pajoille on toistaiseksi auki normaalista verkossa ja mahdollisista muutoksista aikatauluihin tiedotamme tuonnempana. 

Lisätietoa tilanteesta antavat:

Teija Hankilanoja-Lesonen, palveluesimies 

p. 050 3862255 

Aila Kauppinen, vastaava työvalmentaja  

p. 050 3666568   

Mirka Mikkola, vastaava työvalmentaja

p. 050 4336400    

Haku pajoille!

Haku syksyn 2020 pajoille on käynnistynyt! Tutustu pajakalenterimme avulla tulevaan pajatarjontaan. 

Kevään pajakalenterista löydät ajankohtaisen pajatarjonnan.

Pajoille haetaan hakuaikana täyttämällä sähköinen hakulomake tai soittamalla pajan valmentajalle. 

Kuka voi hakea pajoille?

Pajoille voi hakea 17-29-vuotias jyväskyläläinen nuori joka on

  • työttömänä työnhakijana tai
  • kuntoutumassa työ- tai opiskeluelämään tai
  • keskeytyksellä opinnoista 

Pajajaksot toteutetaan pääsääntöisesti työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Myös muunlaiset sopimukset pajoille ovat mahdollisia.

Käynti- ja postiosoite

Nuorten taidetyöpaja sijaitsee osoitteessa Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä. Osa pajoista toimii Veturitalleilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä.

Henkilökunnan yhteystiedot

Pajojen valmentajien yhteystiedot löytyvät pajakuvausten yhteydestä.Taidetyöpajan palveluesimiehenä toimii Teija Hankilanoja-Lesonen p.050 386 2255. 

Tule tutustumaan toimintaamme!

Taidetyöpajan toimintaan on mahdollisuus päästä tutustumaan ennalta ilmoitettuina vierailupäivinä. Vierailuista tulee sopia etukäteen vastuuhenkilöiden kanssa.   

  • HUOM! Koronavirusepidemiasta johtuen keväälle sovitut vierailupäivät on peruttu. Ilmoitamme uusista vierailumahdollisuuksista ja ajankohdista myöhemmin. 

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Nuorten Taidetyöpaja tarjoaa valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluja 15-29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille aikuisille.

Toiminnallisissa pajoissa harjoitellaan työelämätaitoja, pysähdytään oman elämän ja hyvinvoinnin taitojen äärelle sekä suunnitellaan omaa tulevaisuutta yksilö- ja ryhmävalmennuksen avulla.

Työvälineinä pajoilla toimivat mm. draama, kädentaidot, taiteen ja ilmaisun eri muodot, ruoanlaitto, liikunta, retkeily sekä yksilökeskustelut pajan valmentajien kanssa. Tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä sekä vahvistaa nuorta opintoihin, työelämään tai kiinnittymään muihin häntä tukeviin palveluihin.

Taidetyöpajan arjentaitopajoilla vahvistetaan erityisesti nuorten elämänhallinnan ja hyvinvoinnin taitoja sekä työssä ja opiskeluissa tarvittavia valmiuksia. Työelämäpajoilla opitaan pajan erikoistumisalueen ammatillisia taitoja, vahvistetaan työelämässä tarvittavia tieto-taitoja sekä selkiytetään opiskeluun ja työelämään liittyviä suunnitelmia.

Taidetyöpajalla työskennellään myönteisessä, yhteisöllisessä sekä turvallisessa ilmapiirissä jonka henkilökunta ja pajalaiset rakentavat yhdessä. Pajoille hakeutuakseen ei tarvitse olla minkään alan taituri. Avoin mieli ja halu kokeilla uutta riittävät.

Tervetuloa joukkoon!

Löydät meidät myös Instagramista.

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Asiasanat: