Ohjaamo Jyväskylä

Tervetuloa Ohjaamoon!

Ohjausta ja neuvontaa 
ma-ti klo 12-16
Etäpalvelu
ke-pe klo 9-16
p. 050 311 8877
(soitto, tekstari, whatsapp)
ohjaamo[at]jyvaskyla.fi

Kesätyöneuvonta (kesätyösetelit, kaupungin kesätyöt)
arkisin klo 9-15 
p. 046 923 6583 

Ohjaamon löytyy osoitteesta Gummeruksenkatu 6, 40100 Jyväskylä (sisäänkäynti Multitronic-liikkeen ovesta). Sijaitsemme toisessa kerroksessa, mutta rakennuksessa on myös hissi, jonne kulku tapahtuu rakennuksen takapihan kautta. Otathan tässä tilanteessa yhteyttä Ohjaamon puhelimeen, sillä takaovemme on lukossa.

Some-kanavat

Ohjausta, apua ja neuvoja Discordissa Keski-Suomen Ohjaamot -serverillä keskiviikkoisin klo 14-15. Lukujärjestys ja muut ajankohtaiset tapahtumat Instagramissa ja Facebookissa.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelupiste, josta saa ohjausta ja neuvontaa työllistymiseen, koulutukseen, hyvinvointiin ja muihin arjen asioihin.

Ohjaamo Jyväskylässä työskentelee TE-asiantuntijoita, ammatinvalintapsykologi, opinto-ohjaajia, uraohjaajia, sosiaaliohjaaja, yksilövalmentaja, nuorisonohjaajat ja koordinaattori. Ohjaamon lukujärjestyksestä Instagramista ja Facebookista voi halutessaan tarkistaa, ketkä ovat tavoitettavissa päivystysaikoina.

Ohjaamon toimintaa on henkilökohtainen neuvonta ja ohjaus, ryhmätoiminta, tuki elämänhallintaan, urasuunnitteluun, sosiaalisten taitojen ja valmiuksien kehittäminen sekä kouluttautumisen ja työllistymisen tukeminen. Nuoret ovat mukana Ohjaamon toiminnan kehittämisessä. Ohjaamossa toimitaan monialaisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Ohjaamot muodostavat Suomessa noin 70 toimipisteen verkoston ja Ohjaamo Jyväskylä on yksi niistä.

Lisätietoa

Ohjaamokoordinaattori Marita Räisänen
p. 014 266 4415 ja
050 468 3082 (tekstiviestit)
marita.a.raisanen[at]jyvaskyla.fi

Some-kanavat

Ohjausta, apua ja neuvoja Discordissa Keski-Suomen Ohjaamot -serverillä keskiviikkoisin klo 14-15. Lukujärjestys ja muut ajankohtaiset tapahtumat Instagramissa ja Facebookissa.