Liikuntaa Tikkakoskella

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Reeta Jääskeläinen
p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[a]jyvaskyla.fi

Vastaava liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen

Sivulle on koottu Tikkakoskella tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen.

Ohjattua liikuntaa

Maksutonta liikuntaa nuorille

Maksuton kuntosalivuoro on tarjolla 13–19-vuotiaille Club Motiviassa. Lue lisää LiikuntaLaturista.

Kuntosaliryhmä henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut

Ohjattu ryhmä on tarjolla Club Motivissa. Ennakkoilmoittautuminen. Lukukausimaksu. Lue lisää pitkäaikaissairaiden ryhmistä.

Kuntopiiri senioreille

Tikkakosken koulun kuntosaliluokassa on tarjolla ohjattuja kuntopiirejä. Ennakkoilmoittautuminen. Lukukausimaksu. Lue lisää Seniorikuntosaliryhmistä.

Liikkumista tukevat palvelut

Liikuntaneuvonta

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille Tikkakosken nuoritotilalla NuoTikassa. Vastaanotolle voi tulla esimerkiksi lääkärin ja sairaanhoitajan lähetteellä tai varaamalla ajan itse.

NytLiikkeelle

NytLiikkeelle-palvelukokonaisuus tarjoaa maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla Jyväskylää kuten myös Tikkakoskella. 

Seniorikortti

Senorikortti on tarjoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Tikkakoskella Seniorikortilla  harjoittelemaan Club Motivian kuntosalille (Kirkkokatu 11) torstaisin klo 9-13. Tikkakoskella seniorikortti on myynnissä Tikkakosken jäähallilla. Suosittelemme soittamaan liikuntapaikanhoitajalle ja sopimaan Seniorikortin hakuajan. Liikuntapaikanhoitaja p. 014 266 4339. Kortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Seniorikortin lisäksi Club Motiviaan pitää ostaa kuntosalin oma ovikortti, joka maksaa 10 euroa. Korttia saa noudettua Motiviasta torstaisin klo 10–12, jolloin paikanpäällä on kuntosalin henkilökuntaa. Kortti on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille.

Uimahallikuljetus

Maksuton uimahallikuljetus kulkee Tikkakosken kautta Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin. Uimahallissa voi osallistua ohjattuun vesijumppaan tai käydä omatoimisetsi uimassa, vesijuoksemassa tai kuntosalilla. Toiminta on uimahallissa maksullista.

Tikkakosken lähiliikuntapaikka

Tikkakosken lähiliikuntapaikka levittäytyy Tikkakosen ja Luonetjärven koulujen sekä jäähallin edustalla olevalle piha-alueelle. Alueelta löytyy mm. ulkokuntosali, pumptrack-rata, skeittialue, beach-volley-kenttä, kaukalo, tekonurmi jalkapalloon, street-koriskenttä, ministadionit ja erilaisia kiipeily- ja kuntolutelineitä. Lue lisää lähiliikuntapaikoista.

Ulkoilu- ja virkistys

Liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset

Myös nämä toimijat liikuttavat Tikkakoskella

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Reeta Jääskeläinen
p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[a]jyvaskyla.fi

Vastaava liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen
Kaupunginosa: