Liikuntaa Vaajakoskella

Lisätietoja

Erityisliikunnanohjaaja
Sirkku Hiljanen-Coutts
p. 014 266 4264, sirkku.hiljanen-coutts[a]jyvaskyla.fi

liikunnanohjaaja_sirkku_hiljanen_coutts.jpg

Sivulle on koottu Vaajakoskella tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen.

Ohjattua liikuntaa

Maksutonta liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille

Lasten ja perheiden LiikuntaVeturi ja nuorten LiikuntaLaturi ja tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä Vaajakoskella.

Aikuisten liikunta

Aikuisille tarjolla on Vaajakosken uimahalli Wellamossa vesiliikuntaa kuten vesijumppaa ja vesicircuittia sekä saliliikuntaa kuten keskivartalo- tunteja ja kuntosali -ja selkäkursseja.

Senioriliikunta

Senioreille on Vaajakoskella tarjolla seniorikuntosaliryhmiä, senioreiden vesiliikuntaryhmiä, senioreiden saliliikuntaryhmiä ja kevennettyjä ryhmiä.

Naisten uinnit & miesten ilta Wellamossa  

Naisille ja miehille on tarjolla omia liikuntailtoja Vaajakosken uimahallissa. Katso lisätietoja NytLiikkeelle -palvelukokonaisuuden sivuilta.

Ohjattua liikuntaa Vaajakosken uimahalli Wellamossa

Wellamossa on tarjolla ohjattua vesiliikuntaa ja saliliikuntaa eri-ikäisille kaupunkilaisille.

Liikkumista tukevat palvelut

Liikuntaneuvonta

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille kuntalaisille uimahalli Wellamon tiloissa. Liikuntaneuvonnassa saa tukea mm. liikkumisen turvalliseen aloittamiseen ja sopivan liikuntamuodon löytymiseen. Painonhallintaa tukevassa liikuntaneuvonnassa käymme yhdessä läpi myös ruokaan liittyviä asioita. Vastaanotolle voi tulla sairaanhoitajan tai lääkärin lähetteellä tai varaamalla ajan itse.  Liikuntaneuvonnan puhelinneuvonta ja ajanvaraus on tiistaisin kello 15-16 ja torstaisin kello 8-9 p. 014 266 4264.

NytLiikkeelle

NytLiikkeelle - palvelukokonaisuus tarjoaa aikuisille maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja erilaisia tempauksia ympäri vuoden eri puolella Jyväskylää, myös Vaajakoskella.

Seniorikortti

Seniorikortti on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Seniorikorttia Vaajakoskella myydään uimahalli Wellamon kassalla. Kortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Vaajakosken liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset

Ulkoilu ja virkistys

Naissaaren liikuntamahdollisuudet

Frisbeegolf

Frisbeegolf on aloittelijoillekin helppo ja edullinen harrastus. Välineeksi tarvitaan frisbee- eli liitokiekkoja ja peliä voi harrastaa yksin, -kaksin tai ryhmässä. Väylän varrella sijaitsee metallisia lankakoreja, joihin frisbeekiekkoja heitetään. Rata pyritään suorittamaan mahdollisimman vähin heitoin.

MOBO-suunnistusrata Naissaaressa

Mobiilisuunnistus eli MOBO-rata. Rastit sijoitettu luonnonkauniiseen ja kulttuurihistorialliseen Naissaaren miljööseen. Rasteja on yht. 14 alueella ja suunnistaminen soveltuu koko perheelle. Ratojen käyttö on ilmaista. MOBO-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen jo etukäteen tai suunnistusradan lähtöpaikalla olevasta QR-koodista. Suunnistuksen lähtöpaikka on parkkialueella olevan taulun luota.

Uimaranta ja beach volley

Uimaranta, jolla myös beach volley -kenttä. Uimarannalla on laituri ja hyppytorni.

Myös nämä toimijat liikuttavat vaajakoskella

Lisätietoja

Erityisliikunnanohjaaja
Sirkku Hiljanen-Coutts
p. 014 266 4264, sirkku.hiljanen-coutts[a]jyvaskyla.fi

liikunnanohjaaja_sirkku_hiljanen_coutts.jpg