Liikuntaa Huhtasuolla

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Juha Kiukkonen
p. 014 266 7735, juha.kiukkonen[a]jyvaskyla.fi

Liikunnanohjaaja Juha Kiukkonen

Sivulle on koottu Huhtasuolla tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen.

Ohjattua liikuntaa

Maksutonta liikuntaa nuorille

Huhtasuon alueella maksuttomia liikuntavuoroja 13-19 vuotiaille nuorille. Lue lisää LiikuntaLaturista.

Ohjattuja ryhmiä aikuisille ja senioreille

Aikuisille ja senioreille on Huhtasuon alueella tarjolla ohjattua liikuntaa. Ryhmiin ennakkoilmoittautuminen ja lukukausimaksu. Katso lisätietoja aikuisten saliliikuntaryhmistä sekä senioreiden saliliikuntaryhmistä.

Palloiluvuoro naisille ja miehille

Vertaisohjattu pallopelivuoro naisille ja miehille Huhtasuon koulukeskuksen liikuntasalissa. Katso lisää vertaisohjatuista ryhmistä.

Liikkumista tukevat palvelut

Liikuntaneuvonta

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille kuntalaisille Huhtasuon terveysaseman tiloissa. Liikuntaneuvonnasta saa tukea mm. liikkumisen turvalliseen aloittamiseen, ja sopivan liikuntamuodon löytymiseen. Painonhallintaa tukevassa liikuntaneuvonnassa käymme yhdessä läpi myös ruokavalioon liittyviä asioita. Vastaanotolle voi tulla sairaanhoitajan tai lääkärin lähetteellä tai varaamalla ajan itse. Liikuntaneuvonnan puhelinneuvonta ja ajanvaraus on tiistaisin kello 15-16 ja torstaisin kello 8-9 p. 014 266 4264.

Kirjaston liikuntavälinelainaus

Huhtasuon kirjastosta on mahdollista lainata kirjastokortilla erilaisia liikuntavälineitä kahden viikon laina-ajalla. Kirjastosta löytyy yli 40 erilaista liikuntavälinettä ja peliä, jotka soveltuvat ulko- ja sisäliikuntaan. Ehdotuksia uusista välinehankinnoista otetaan vastaan.

NytLiikkeelle

NytLiikkeelle- palvelukokonaisuus tarjoaa maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla Jyväskylää kuten myös Huhtasuolla.

Seniorikortti

Seniorikortti on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Seniorikortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Uimahallikuljetus

Maksuton uimahallikuljetus kulkee Huhtasuon kautta Wellamon uimahalliin. Uimahallissa voi osallistua ohjattuun vesijumppaan tai käydä omatoimisesti uimassa, vesijuoksemassa tai kuntosalilla. Toiminta on uimahallissa maksullista.

Huhtasuon lähiliikuntapaikat

Huhtasuon lähiliikuntapaikat levittäytyvät Huhtakeskuksen ja Kangaslammen läheisyyteen. Huhtakeskuksen ja Huhtasuon koulukeskuksen välistä löytyy senioripuisto, josta löytyy niin tasapainon kuin lihasvoiman harjoitteluun sopivia välineitä. Kangaslammen vierestä löytyy Kangaslammen toimintapuisto. Alueelta löytyy mm. Selkä- ja vatsalihaslaite, painonnostotanko, voimaköydet, hyppyboxi, dippiteline, jalkaprässi ja Monkey Bars -riipuntateline. Lisäksi alueelta löytyy parkourpuisto. Lue lisää lähiliikuntapaikoista.

Ulkoilu- ja virkistys

Liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset

Myös nämä toimijat liikuttavat Huhtasuolla

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Juha Kiukkonen
p. 014 266 7735, juha.kiukkonen[a]jyvaskyla.fi

Liikunnanohjaaja Juha Kiukkonen
Asiasanat: 
Kaupunginosa: