Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Työpaikat ja työllisyys

Työpaikat ja työllisyys

Rekrytointipalvelut

Jyväskylän on noin 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas kaupunki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Jyväskylästä löytyy työpaikkoja monilta eri toimialoilta.

Kaupunkiorganisaatiossa työskentelee noin 7000 osaajaa yli 400 ammattinimikkeellä. Jyväskylän kaupunki rekrytoi henkilöstöä sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Kaupungin rekrytoinneista vastaa Jyväskylän kaupungin rekrytointi.

Kaupungin avoimet työpaikat

Työllisyyspalvelut

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelujen tehtävä on ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömien työllistäminen ja työllistymisen edistäminen. Palvelumme ovat myös muiden jyväskyläläisten työnhakijoiden käytettävissä. Olit sitten hiljattain työnhakusi aloittanut tai jo pidempään työtä vailla ollut, työllisyyspalveluista saat tarpeidesi ja tilanteesi mukaista henkilökohtaista palvelua.

Työnantajille työllisyyspalvelut tarjoaa rekrytointiin ja työllistämiseen liittyviä maksuttomia palveluja.

Lisätietoa kaikista palveluista löydät sivun vasemmassa reunassa sijaitsevasta valikosta.

Yhteystiedot työllisyyspalveluihin löydät täältä

Ajankohtaista

12.12.2017 Jyväskylän kaupunki ja digitaalinen rekrytointipalvelu PIIK lähtevät yhdessä törmäyttämään Jyväskyläläisiä osaajia ja yrityksiä

Ladattavia tiedostoja

Piik suostumuslomake

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje