Suoraan sisältöön

OMAKOTITONTIT

Jyväskylän kaupunki jakaa vuosittain noin 80 omakotitonttia eri puolilta kaupunkia. Uudet tontit jaetaan yleensä keväisin ja syksyisin. Muutoin vapaana olevat tontit ovat haettavissa kuukausittain (poikkeuksena pidemmät hakuajat kesäkuu-elokuu ja joulukuu-tammikuu).

Tontit hinnoitellaan pääsääntöisesti kaupunkirakennelautakunnan vuosittain vahvistamilla vyöhykehinnoilla. Kaupunkirakennelautakunta päättää tonttien luovutusperusteista, -tavasta ja -ehdoista. Pääsääntöisesti tontit luovutetaan asunnontarpeen mukaan, mutta osa tonteista voidaan luovuttaa myös tarjouskilpailulla tai kiinteällä hinnalla arpomalla tontinsaaja.

Kaupungin omakotitontit ovat aina rakennuskelpoisia ja vesi-, viemäri- ja sähköliittymillä varustettuja, liittymämaksuista vastaa tontin ostaja/vuokraaja. Hankiessasi tontin Jyväskylän kaupungilta, sinua palvelee luotettava ja varma kumppani aina käyttöönottoon saakka!

HUHTIKUUSSA 2017 VAPAANA OLEVAT TONTIT


VUODEN 2017 AIKANA JAETTAVAT TONTIT

Keväällä 2017:

Savulahti

Tarjouskilpailuaika 2. - 12.5.2017

Esittely alueella lauantaina 29.4.2017 klo 13.00 - 15.00. Opastus alueelle Laajavuorentien ja Mutkapohjan risteyksestä. Esittelyalueella kulkemiseen kannattaa varautua kumisaappain.

HUOM! Esittelyaikana alueella ei ole pysäköintimahdollisuutta henkilöautoille. Lähimmät pysäköintialueet ovat Laajavuoressa (n. 2 km) ja Palokankeskuksessa (n. 1,5 km).

ESITE

ASEMAKAAVAMÄÄRÄYKSET

HAVAINNEKUVAT

HULEVESISUUNNITELMA

TARJOUSLOMAKE


Vääräjärveltä jaetaan 24 omakotitonttia hakemusten perusteella. Tontit voidaan joko ostaa tai vuokrata. Hakuaika on 15.-26.5.2017. Tarkemmat tonttitiedot ja hakuohjeet julkaistaan lähempänä hakuaikaa. Tonttiesittely paikan päällä pidetään sunnuntaina 14.5.2017 klo 13-14. Ennakkoesite tonteista täällä.


Syksyllä 2017:

Korpilahden Kirkkolahdesta 18 omakotitonttia ja Hupelista 5 omakotitonttia.

Sääksvuoresta (Maustehyllynkadun varrelta) 17 omakotitonttia.
Ennen uuden yhtenäiskoulun valmistumista (v. 2020) osalle Keljonkankaan alakouluikäisistä oppilaista voidaan osoittaa koulupaikka Säynätsalon alueen kouluista.

Ennakkoesite Sääksvuoren ja Kirkkolahden tonteista täällä.


Lisätietoja omakotitonteista:

Palvelupiste Hannikainen
p. (014) 266 0108

KORTENIITTY - matalaa ja tiivistä ryhmärakentamista
Huom! Kolmen tontin ryhmästä on yksi tontti vapaana, yhteystiedot: Kalle Hakamäki p. 041 436 8699

YKSITYISTEN TONTTEJA

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta