Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Terveyspalvelut

Terveyspalvelut

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (JYTE) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Asiointi tapahtuu puhelimitse, palvelupisteissä, sähköisesti eri palvelujen nettisivuilla ja Hyvis.fi tai Kanta.fi -palvelujen kautta. Sähköinen asiointi vaatii kirjautumisen pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Osa terveydenhuollon palveluista on maksullisia 18 vuotta täyttäneille. Tarkemmat tiedot maksuista löytyvät palveluyksiköiden nettisivuilta.

Terveyspalvelujen laadun kehittämiseksi asiakaspalaute on tärkeää. Palautteen voi antaa terveysasemilla palautepostilaatikkoon tai asiakaspalautelaitteella. Palautteen anto onnistuu myös sähköisesti Jyväskylän kaupungin palautepalvelun tai valtakunnallisen Palveluvaaka.fi -sivuston kautta.

Kuntalaiset voivat valita hoitopaikkansa oman kunnan terveysasemien välillä tai toisesta kunnasta täyttämällä siirtymisilmoituksen. Kiireetöntä erikoissairaanhoitoa antavan yksikön voi valita yhdessä hoitavan terveyskeskuslääkärin kanssa. Potilaalla on mahdollisuus valita myös häntä hoitava ammattihenkilö toimintayksikön toiminnan tarkoituksenmukaisen järjestämisen sallimissa rajoissa.

Yhdessä toimien – terveyttä tukien.

Uutisia

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Tutustu ODA-hankkeeseen

Avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveyspalveluissa


Terveydenhoitosivustoja:
Terveyskirjasto*

Terveydenhuollon organisaatioita:
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri*
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos*

Työterveyshuoltoja:
Työterveys Aalto

Hoitotakuun toteutuminen:
Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuollon yksiköissä

Koululainen, haluatko tutustua terveydenhuollon palveluihin TET-jaksollasi?
Täytä hakemuslomake »

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje