Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Keskitetty hoitotarvikejakelu

Kyllön terveysasema, 0-kerros (käynti ulkokautta)
Keskussairaalantie 20
PL 52, 40701 Jyväskylä

katso kartalta >

Huom! Hoitotarvikejakelu suljetaan perjantaina 25.8.2017 klo 11.30.

Avoinna
ma-ti klo 9-16
ke klo 9-17
to-pe klo 9-15

Puhelinpalveluajat
p. (014) 266 2030
ma, ti, ke, to klo 8-10 ja 12-14
pe klo 9-10 ja 12-14

Hoitotarvikejakelu toimii keskitetysti Kyllössä (Keskussairaalantie 20) Kyllön 0-kerroksessa, käynti ulkokautta. Asiakaspysäköinti edelleen Kyllön yläpihalla.

Hoitotarvikejakelu palvelee kotona ja palveluasunnoissa asuvia pitkäaikaissairaita. Maksuttomia hoitotarvikkeita saa omasairaanhoitajan tai lääkärin lähetteen perusteella.

Hoitotarvikejakelun kautta saatavia hoitotarvikkeita ovat muun muassa avannetarvikkeet, diabeetikon hoitotarvikkeet, haavanhoitotarvikkeet (kolmen kuukauden omavastuun jälkeen), vaipat, katetrit ja virtsankeräystarvikkeet sekä ravinto-, happi- ja dialyysihoitotarvikkeet.

Apuvälineet

Lyhytaikalainaan ja pitkäaikalainan (eli lääkinnällisen kuntoutuksen) annettavista apuvälineistä ja apuvälinepalvelupisteiden yhteystiedoista voit lukea lisää tämän linkin kautta.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje