Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jalkaterapeutti

Jalkaterapeutin vastaanotolla hoidamme diabetes- ja nivelreumapotilaita. Vastaanotolle tarvitset lääkärin lähetteen. Hoitokäynnit ovat yksilöllisiä.

Ajanvaraus- ja puhelinajat

Asiakas varaa itse ajan jalkaterapeutin vastaanotolle.

Jalkaterapeutin ajanvarausunumero p. 014 266 2012, soittoaika ma-to klo 8-12, pe klo 9-12.

Sijainti

Kyllön terveysasema, Keskussairaalantie 20, 40620 Jyväskylä
Huom! Sisäänkäynti pysäköintialuetta vastapäätä, erikoisvastaanoton ovesta.

Postiosoite: PL 52, 40701 Jyväskylä

Maksut

Hoitokäynnit on maksullisia. Linkki terveyskeskusmaksujen sivulle

Rintamaveteraanien ja sotainvalidien jalkahoito

Rintamaveteraanien ja sotainvalidien jalkahoito toteutetaan yksityisten palveluntuottajien vastaanotoilla. Veteraanit ja sotainvalidit saavat jalkahoitoon Valtionkonttorin myöntämän maksusitoumuksen jalkahoitoon.

Rintamaveteraani saa kaksi jalkahoitoon oikeuttavaa 45 euron arvoista maksusitoumusta vuosittain. Jos asiakas sairastaa diabetesta, nivelreumaa tai psoriasista, hän saa kuusi maksusitoumusta jalkahoitoon. Rintamasotilas-, rintamapalvelu- tai rintamatunnus on esitettävä maksusitoumuksia haettaessa.

Sotainvalidit ja eräissä Suomen sotiin liittyneissä tehtävissä palvelleet henkilöt eivät voi käyttää rintamaveteraanien jalkojenhoitoon tarkoitettuja maksusitoumuksia. Jalkahoito ei koske myöskään rintamaveteraanien aviopuolisoita.

Lisätietoa maksusitoumuksesta rintamaveteraanien kuntoutussivulla

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje