Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Talous ja tilastot » Talouskeskus-liikelaitos

Talouskeskus-liikelaitos

Talouskeskus-liikelaitos tarjoaa asiakkailleen talouden ja palkkahallinnon palveluja sekä sovelluspalveluja. Talouskeskuksen asiakkaina ovat kaikki Jyväskylän kaupungin yksiköt. Lisäksi Talouskeskus-liikelaitos tuottaa palveluja konserniyhteisöille sekä seudun kunnille ja kuntayhtymille. Kuntalaisille Talouskeskus-liikelaitoksen toiminta näkyy esimerkiksi kunnallisten palvelujen laskutusasioissa.

Talouskeskus-liikelaitoksessa työskentelee 73 innokasta oman alansa ammattilaista. Osaavan henkilöstön lisäksi palvelujen tuottamisessa keskeistä on modernien tietojärjestelmien ja yhteistyökumppaneiden erityisosaamisen hyödyntäminen. Palvelut ovat tuotteistettuja ja pääprosessit standardisoituja.
Talouskeskus tekee aktiivista yhteistyötä asiakkaittensa kanssa toiminta- ja palveluprosessien sujuvuuden ja tuottavuuden parantamiseksi hyödyntäen mm. tietojärjestelmien ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia.

Laskut
Laskut
Palkat ja palkkiot
Palkat ja palkkiot
Laskenta ja raportointi
Laskenta ja raportointi
Kassanhallinta ja rahoitus
Kassanhallinta ja rahoitus
Sovellukset ja järjestelmät
Sovellukset ja järjestelmät
Yhteystiedot
Yhteystiedot

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje