Suoraan sisältöön
Yhteys

Taidemuseo Holvi
Kauppakatu 23
PL 165
40101 Jyväskylä
puh. (014) 266 4391
taidemuseo[at]jkl.fi

Grafiikkakeskus / Galleria Ratamo
Veturitallinkatu 6
PL 165
40101 Jyväskylä
puh. (014) 266 4389
ratamo[at]jkl.fi

Taidemuseon toimisto
Vapaudenkatu 28
PL 165
40101 Jyväskylä
puh. (014) 266 4398
taidemuseo[at]jkl.fi

Ajankohtaista

  • Jouluinen TAIDEBASAARI la–su 13.–14.12. klo 11–18. Teoskuva: Dale Yudelman, Table Mountain, 2004, Jyväskylän kaupungin taidekokoelmat.

  • Hannes Heikuran ZONE-näyttely päättyy sunnuntaina 30.11.

  • Tuomas Hallivuon Neljä huonetta ja heittiö Galleria Ratamossa

Jouluisella TAIDEBASAARILLA kohtaat keskisuomalaisia taiteilijoita, myynnissä kuvataidetta, kirjoja, postikortteja, musiikkia

27.11.14

Joulukuun hämärässä taiteilijat eri puolilta Keski-Suomea saapuvat arvokkaine lasteineen taidemuseon Holviin ilahduttamaan kaikkia, jotka etsivät sekä joululahjoja että kauneutta ja runoutta elämäänsä. Kahvila Kanelitangon herkuttelukeitaassa häviävät huolet ja virkistyvät mielet. Manga-työpajassa piirrätetään lapsia.

Tuomas Hallivuon teehetki Galleria Ratamossa pe 28.11. klo 16.30

26.11.14

Jyväskyläläisen Tuomas Hallivuon Galleria Ratamossa esillä olevat teokset ovat kaikki uusia tähän näyttelyyn tehtyjä syväpainovedoksia. Teokset ovat päiväkirjamaisia, hieman humoristisia ja myös pohdiskelevia. Teosteen teemoina ovat mm. yksinäisyys, yhteisö, onnellisuus, erotiikka, etsintä, turva ja yksilö.

Suomalais-japanilaisen yhdistyksen Joulun origamipaja Jyväskylän taidemuseossa la 29.11. klo 14–16

26.11.14

Jyväskylän suomalais-japanilainen yhdistys järjestää jälleen kerran joulunodotuksen merkeissä kaikille avoimen perinteisen origamipajan. Pajassa askarrellaan jouluisia ja muita origameja aidoista japanilaisista käsintehdyistä papereista. Tilaisuudessa on esillä myös muita valmiita origamitöitä.

Japani on pop! tuo esille nuorten intohimoa japanilaiseen popkulttuuriin Jyväskylän museoissa

24.11.14

Japani on pop! -ilmiö valtaa Jyväskylän museot, kun jyväskyläläiset nuoret tuovat esille intohimoaan japanilaiseen popkulttuuriin. Nuorten järjestämiin näyttelyihin ja ohjelmiin on vapaa pääsy. Yhteistyön nuorten kanssa on mahdollistanut museoiden yhteinen Miittimesta:Museo -projekti, jonka tavoitteena on innostaa nuoria tuottamaan kulttuuritapahtumia nuorille.

Tuomas Hallivuon Neljä huonetta ja heittiö Galleria Ratamossa

19.11.14

Jyväskyläläinen Tuomas Hallivuo on tullut tunnetuksi sarjakuvamaisista grafiikan vedoksistaan. Kuvien taustalla on paitsi eletty arki myös unet ja omat henkilökohtaiset tuntemukset. Ehkä juuri siksi teoksissa on mukana aina jotain epätodellista tai ahdistavaa. ”Galleria Ratamossa esillä olevat teokseni ovat kaikki uusia tähän näyttelyyn tehtyjä syväpainovedoksia. Teokset ovat päiväkirjamaisia, hieman humoristisia ja myös pohdiskelevia. Uusimpia teoksia tehdessä olen miettinyt paljon omaa suhdettani taiteeseen, kyseenalaistanut monia ”sääntöjä”, etsinyt uusia reittejä, ja pyrkinyt itselleni mahdollisimman luontevaan tapaan piirtää. Mm. yksinäisyys, yhteisö, onnellisuus, erotiikka, etsintä, turva, yksilö on aiheita joita olen käsitellyt kuvissani.”


Aukioloajat

ti–su 11–18
maanantaisin suljettu

Lisää tietoa aukioloajoista

Pääsymaksut

Vaihtuviin näyttelyihin 6/3€. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Perjantaisin ilmainen sisäänpääsy
Galleria Ratamoon ilmainen sisäänpääsy

Lisää tietoa pääsymaksuista


Copyright © Jyväskylän kaupunki / Jyväskylän taidemuseo 2014
» Sivun alkuun
» Tietoa sivustosta