Suoraan sisältöön
TekstiversioIn English Other languages
Jyväskylän kaupunki > Terveys > Terveysasemat > Vaajakosken terveysasema

Vaajakosken terveysasema

Väkkärätie 1, 40800 Vaajakoski (sijainti kartalla)
Faksi 014 617 277 (arkisto)

Ajankohtaista

Lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotot ovat suljettuna pe 10.6.2016 klo 12-16 henkilökunnan työhyvinvointi-iltapäivän vuoksi. Kiireelliset potilaat hoidetaan Kuokkalan terveysasemalla.
Vaajakoskella aloitettiin uudenlainen päivystysmalli kiireellistä hoitoa tarvitseville

18.1.2016 Vaajakosken terveysasemalla aloitettiin uudenlainen malli kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille. Uudessa mallissa kaksi päivystävää sairaanhoitajaa sekä päivystävä lääkäri muodostavat tiimin, joka hoitaa päivystyspotilaita ma-pe klo 8-16 ja perjantaisin klo 9-16 välisenä aikana. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan potilaan ottaessa yhteyttä terveysasemalle ensisijaisesti puhelimitse. Tämän jälkeen potilas ohjataan vastaanotolle, jossa sairaanhoitaja tutkii ja hoitaa potilaan. Tarpeen vaatiessa hoito siirtyy päivystävälle lääkärille. Päivystysvastaanotolla hoidetaan ainoastaan niitä potilaita, jotka sairautensa tai vaivansa vuoksi tarvitsevat hoitoa saman vuorokauden aikana tai jotka tarvitsevat työnantajalle todistuksen alle 10-vuotiaan lapsen äkillisen sairastumisen vuoksi.

  • Vastaanotto toimii ajanvarauksella, mutta potilaan tulee varautua odottamaan, mikäli päivystyksessä on ruuhkaa. Päivystyspotilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.
  • Päivystysvastaanotolla ei uusita kiireettömiä reseptejä, ei hoideta potilaan kiireettömiä asioita eikä saattajan asioita.

Aukioloajat

ma–to klo 8–16
pe klo 9–16

Ajanvaraus

Terveysaseman aukioloaikoina, p. 014 336 6190
  • Aamun ensimmäiset tunnit ma 8–10 ti–to klo 8–9, pe 9–10 on varattu vain kiireelliseen ajanvaraukseen. Soita silloin, jos tarvitset lääkärin tai sairaanhoitajan päivystysaikaa samalle päivälle.
  • Muissa ns. ei kiireellisissä asioissa voit soittaa terveysaseman ajanvaraukseen ma 10–16, ti-to 9–16 ja pe klo 10–16 välisenä aikana. Voit myös jättää takaisinsoittopyynnön ajanvaraukseen tämän linkin kautta.
Sairaanhoitajien puhelinajat p. 014 336 6001
  • ma–to klo 8–9 ja pe 9–10, jos asiasi on kiireellinen
  • ma-pe klo 13–13.30 muut tiedustelut (esim. laboratoriovastaukset)

Terveysasemille sairaanhoitajan vastaanotoille on mahdollista varata aika myös sähköisesti, jos kyseessä on rokotus, ompeleiden/hakasten poisto tai sairaslomatodistuksen saaminen. Sähköisen ajan voi varata Hyvis-portaalin kautta.

Palvelujamme koskevissa asioissa voit olla yhteydessä lähiesimiehiin, osastonhoitaja p. 014 336 6167 tai apulaisylilääkäri p. 014 266 2166.

Päivystysajat ja -paikat eri viikonpäivinä

Jos sinun on kiireesti päästävä lääkärin vastaanotolle tai olet epävarma, kuinka toimia äkillisen sairaustapauksen kohdatessa, ota arkisin yhteys terveysasemasi ajanvarausnumeroon. Mikäli puheluusi ei heti vastata, jätä ohjeen mukaan soittopyyntö, jolloin sinuun otetaan mahdollisimman pian yhteyttä. Voit tulla myös suoraan terveysasemallesi, jossa hoidon tarve ja kiireellisyys arvioidaan. Päivystys toimii omalla terveysasemalla terveysaseman aukioloaikoina ajanvarauksella.

Vaajakosken terveysaseman väestön päivystysajat ja -paikat

ma–to pe la, su ja arkipyhät

klo 8–16 Vaajakosken terveysasema, p. 014 336 6190
klo 16–08 Keski-Suomen keskussairaala, p. 0100 84 884

klo 8–9 Palokan terveysasema (huom. ei puhelinpalvelua)
klo 9–16 Vaajakosken terveysasema, p. 014 336 6190
klo 16–08 Keski-Suomen keskussairaala, p. 0100 84 884

koko vuorokausi
Keski-Suomen keskussairaala, p. 0100 84 884

Perjantaisin kello 8-9 päivystys Palokan terveysasemalla osoitteessa Ritopohjantie 25 on tarkoitettu vain välitöntä ensiapua tarvitseville (huom! ei puhelinpalvelua).

Hätätapauksessa soita aina numeroon 112.

 

Asioi sähköisesti:

Voit ottaa terveysasemallesi yhteyttä sähköisellä lomakkeella. Palvelu on käytössäsi, jos haluat varata ei-kiireellisen vastaanottoajan (kontrolli, tarkistus), uusia reseptejä, tiedustella laboratoriotuloksia tai pyytää seurantalomakkeita. Terveysasemalta otetaan sinuun yhteyttä lähettämällä viestiä palvelun kautta tai soittamalla viikon sisällä lomakkeen lähettämisestä.

Kirjaudu palveluun alla olevan kuvakkeen kautta. Tiedon siirto palvelussa on suojattua, kirjautuminen vaatii verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen käytön.

Hyvis-banneri

_________________________

Terveysasemalle voi jättää verkon kautta myös suoran takaisinsoittopyynnön, johon vastataan saman päivän aikana. Lue lisää palvelusta alla olevan kuvakkeen kautta.

Takaisinsoitto verkossa

_________________________

Terveysasema-, lääkäri- ja hoitajahaku

 
Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta