Suoraan sisältöön
TekstiversioIn English Other languages
Jyväskylän kaupunki > Terveys > Terveysasemat > Palokan terveysasema

Palokan terveysasema

Palokan terveysasema, kuva Kari LehtinenRitopohjantie 25, 40270 Palokka (sijainti kartalla)
Faksi 014 617 254 (arkisto)

Ajankohtaista

Avoimet ovet terveysasemalla 24.5. klo 9-13

Kaikille asiakkaille avoimet ovet tiistaina 24. toukokuuta kello 9-13. Terveysasemalla pääsee tuolloin tutustumaan kokemusasiantuntijan, depressiohoitajan ja päihdehoitajan toimintaan. Päivän aikana saa myös vinkkejä suun hoidosta, liikkumisesta ja nettipalvelujen käytöstä. Allergioiden omahoidosta on luvassa lääkäri Tiina Ahosen lyhyet tietoiskut kello 10–11. Muuna aikana aiheesta voi keskustella paikallisen allergia- ja astmayhdistyksen neuvojan kanssa. Tapahtumassa saa myös tarvittaessa jäykkäkouristusrokotuksen. Sairaanhoitaja antaa rokotuksen, jos edellisestä jäykkäkouristusrokotuksesta on kulunut aikaa kymmenen vuotta tai enemmän.

Aukioloajat

ma–pe klo 8–16

Ajanvaraus

Terveysaseman aukioloaikoina p. 014 336 6000
Sairaanhoitajien puhelinpalvelu p. 014 336 6146
  • ma–to klo 8–9 ja pe 9–10, jos asiasi on kiireellinen
  • ma-pe klo 13–13.30 muut tiedustelut (esim. laboratoriovastaukset)

Palvelujamme koskevissa asioissa voit olla yhteydessä lähiesimiehiin, osastonhoitaja p. 014 336 6091 tai apulaisylilääkäri p. 014 266 0000.

Terveysasemille sairaanhoitajan vastaanotoille on mahdollista varata aika myös sähköisesti, jos kyseessä on rokotus, ompeleiden/hakasten poisto tai sairaslomatodistuksen saaminen. Sähköisen ajan voi varata Hyvis-portaalin kautta.

Päivystysajat ja -paikat eri viikonpäivinä

Jos sinun on kiireesti päästävä lääkärin vastaanotolle tai olet epävarma, kuinka toimia äkillisen sairaustapauksen kohdatessa, ota arkisin yhteys terveysasemasi ajanvarausnumeroon. Mikäli puheluusi ei heti vastata, jätä ohjeen mukaan soittopyyntö, jolloin sinuun otetaan mahdollisimman pian yhteyttä. Voit tulla myös suoraan terveysasemallesi, jossa hoidon tarve ja kiireellisyys arvioidaan. Päivystys toimii omalla terveysasemalla terveysaseman aukioloaikoina ajanvarauksella.

Palokan terveysaseman väestön päivystysajat ja -paikat

ma–pela, su ja arkipyhät

klo 8–16 Palokan terveysasema, p. 014 336 6000
klo 16–08 Keski-Suomen keskussairaala, p. 0100 84 884

koko vuorokausi
Keski-Suomen keskussairaala, p. 0100 84 884

Huom! perjantaiaamuna kello 8-9 ei puhelinpalvelua.

Hätätapauksessa soita aina numeroon 112.

 

Asioi sähköisesti:

Voit ottaa terveysasemallesi yhteyttä sähköisellä lomakkeella. Palvelu on käytössäsi, jos haluat varata ei-kiireellisen vastaanottoajan (kontrolli, tarkistus), uusia reseptejä, tiedustella laboratoriotuloksia tai pyytää seurantalomakkeita. Terveysasemalta otetaan sinuun yhteyttä lähettämällä viestiä palvelun kautta tai soittamalla viikon sisällä lomakkeen lähettämisestä.

Kirjaudu palveluun alla olevan kuvakkeen kautta. Tiedon siirto palvelussa on suojattua, kirjautuminen vaatii verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen käytön.

Hyvis-banneri

_________________________

Terveysasemalle voi jättää verkon kautta myös suoran takaisinsoittopyynnön, johon vastataan saman päivän aikana. Lue lisää palvelusta alla olevan kuvakkeen kautta.

Takaisinsoitto verkossa

_________________________

Terveysasema-, lääkäri- ja hoitajahaku

 
Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta