Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Pitkäaikaishoito

-Osa ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon palvelukokonaisuutta-

pitkäaikaishoito

Asukkaamme ovat ikääntyneitä ja usein monisairaita henkilöitä, jotka eivät pysty enää asumaan kotona tai palveluasumisessa tehostettujenkaan palvelujen turvin, mutta eivät tarvitse sairaalahoitoa.

Tarjoamme asukkaillemme ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Panostamme hyvään perushoitoon, sairauksien kokonaisvaltaiseen hoitoon, ympäristön kodikkuuteen ja asukkaan arjen iloihin.

Asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja voimavaralähtöisyys ovat toimintamme lähtökohtia. Teemme yksilövastuista hoitotyötä tiimityömallin mukaisesti. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja oma tiimi. Teemme mielellämme yhteistyötä omaisten kanssa asukasta kuunnellen ja kunnioittaen.

Toiminnasta vastaa ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon palvelujohtaja ja lääketieteellisestä hoidosta oma ylilääkäri. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi moniammatilliseen tiimiimme kuuluu kuntohoitajia, viriketoiminnan ohjaaja ja laitoshuoltajia.

Hoitomaksut määräytyvät asiakasmaksulain mukaan.

Keljossa toimii neljä pitkäaikaishoidon osastoa. Korpilahdella sijaitsee osasto 8 ja Puuppolassa kaksi pitkäaikaishoidon osastoa.


Yhteystiedot:
Toimisto, p. 014 266 3632
Palvelupäällikkö, Eeva-Liisa Saarman
Ylilääkäri, Martti Aukee
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

Ajankohtaista

Yritys, haluatko lahjoittaa pitkäaikaishoitoon Tanssivan Lahjan? Lue lisää täältä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje