Suoraan sisältöön

Keski-Suomen Sijaishuoltoyksikkö

Keski-Suomen Sijaishuoltoyksikkö on alueellinen lastensuojelun erityisyksikkö, joka antaa sijaishuollon palveluja 24 keskisuomalaiselle kunnalle. Keski-Suomen Sijaishuoltoyksikön toiminta rahoitetaan kuntarahoituksella. Toimintaa hallinnoi Jyväskylän kaupunki.

Yksikön tehtävänä on tarjota kunnille laadukkaita, lapsilähtöisiä, tasapuolisia sekä kuntataloudellisesti edullisia sijaishuollon palveluita. Yksiköllä on vahvaa sijaishuollon erityisasiantuntijuutta.

Henkilöstöresurssit ja osaaminen

Keski-Suomen Sijaishuoltoyksikköön kuuluu 4 sosiaalityöntekijää, sihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä. Yksikön työntekijöiltä odotetaan koulutuspätevyyden lisäksi vahvaa lastensuojelun ammattitaitoa ja lastensuojelun työkokemusta lisäkoulutuksineen. Kaikilla yksikön sosiaalityöntekijöillä on sijais- ja adoptioperheiden sekä sukulaissijaisperheiden valmentajakoulutus.

Ajankohtaista Keski-Suomen Sijaishuoltoyksikössä

Uusien sijaisvanhempien valmennuskurssi alkaa 7.3.2015
Ennen valmennuskurssille osallistumista perheiden odotetaan täyttävän heille toimitetut esitietolomakkeet. Uusia sijaisvanhempia myös tavataan heidän kotonaan ennen kurssin alkua.
Lisätietoja sosiaalityöntekijä Riitta Siekkinen, p. 050 5703368, riitta.siekkinen(at)jkl.fi

Pride-valmennus

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2015 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta