Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Psykologipalvelut

Psykologeina autamme sinua elämäsi erilaisissa ongelmatilanteissa. Psykologipalveluita tarjotaan pikkulapsiperheille, aikuisväestölle ja ammattikorkeakouluopiskelijoille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kunnissa. Palvelut ovat kaikissa kunnissa maksuttomia ja luottamuksellisia.

Pikkulapsiperheiden psykologipalvelut ovat matalan kynnyksen palveluita lasta odottaville, pienten lasten perheille ja heidän vanhemmilleen. Pikkulapsiperheiden psykologipalveluihin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi silloin, jos sinua mietityttää vanhemmaksi tuleminen tai pärjääminen lapsen kanssa. Lue lisää palveluista ja tarkista yhteystiedot pikkulapsiperheiden psykologipalveluiden sivuilta.

Perusopetuksessa ja toisen asteen oppilaitoksessa opiskelevien psykologipalvelut hoidetaan oppilashuollon palveluissa.

Aikuisten ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden psykologipalvelut ovat tukenasi erilaisissa elämäsi kriiseissä. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi silloin, jos elämäntilanteessasi on tapahtunut suuria muutoksia, koet ahdistuneisuutta tai pahaa oloa ja kaipaat siihen tukea. Lue lisää palveluista ja tarkista yhteystiedot aikuisten psykologipalveluiden sivuilta.

Yhteystiedot:

Psykologipalveluiden sisällöt ja yhteystiedot näet pikkulapsiperheiden psykologipalveluita ja aikuisten psykologipalveluita koskevilta sivuilta.

Huom! Heinäkuussa palvelua supisetusti.

Hankasalmen psykologipalvelut
Psykologimme Anne Brander-Päivinen palvelee Hankasalmen asukkaita pikkulapsiperheistä aikuisväestöön ja koululaisiin.
Puhelinaika: ti klo 10.00 - 11.00, p. 014 267 1201
Käyntiosoite: Keskustie 24, 41520 HANKASALMI (Hankasalmen mielentervystoimiston tilat)

Uuraisten psykologipalvelut
Aikuisväestöä palvelee psykologi Oona Keituri
Puhelinaika: ti klo 10.-11. p. 014 266 3560
Pikkulapsiperheitä palvelee Kirsi Heinälä
Puhelinajat: ti klo 10.-11. ja pe klo 12.-13. p. 014 266 3572
Käyntiosoitteet: Palokan terveysasema, Ritopohjantie 25, 40270 PALOKKA. Vastaanotto mahdollinen myös Uuraisilla sopimuksen mukaan.

Voit tutustua myös verkossa toimiviin itsehoito-ohjelmiin. Jännä juttu sopii henkilöille, joita jännittää tai ahdistaa sosiaalisissa tilanteissa ja Oivamieli jännitys-, ahdistus- ja uniongelmista tai alakulosta kärsiville. Avoimia, maksuttomia, ladattavia ohjelmia älypuhelimiin.

Esitteet

Ryhmäesitteet

Katso myös

Jyväskylässä on lisäksi mahdollista saada yksityissektorin maksullisia psykoterapiapalveluja (kts. puhelinluettelon keltaiset sivut/Psykoterapia ja myös Kansaneläkelaitos sekä ko. verkkosivut)

Perhekompassi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje