Jyväskylän kaupunki > Kylän Kattaus

KYLÄN KATTAUS

Meidän tehtävämme on tarjota maistuvaa ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa asiakkaillemme - niin lapsille kuin vanhuksillekin. Mielestämme ruokailu ei saisi olla vain pikainen tankkaus. Rauhallinen ruokailuhetki rytmittää päivää ja auttaa jaksamaan. Herkullinen ja monipuolinen ateria tekee hyvää myös mielelle.

Lähiruoka ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme ja näissä asioissa olemmekin tehneet uraa uurtavaa työtä. Meillä alkanut kokeilu ylijäämäruoan myynnistä lähialueen asukkaille on levinnyt ympäri Suomen kuntia.

Ajankohtaista

Kylän Kattaus aloittaa pilottikokeilun sähköisen välipalapassin käytöstä neljässä koulussa

Kylän Kattaus ottaa maanantaina 18.9.2017 neljässä koulussa pilottikäyttöön uuden sähköisen ZUP-välipalapassin. Kokeilu toteutetaan Mankolan, Viitaniemen, Huhtasuon ja Kuokkalan kouluissa 18.9.–21.12.2017.

Kylän Kattaus myy maksullista välipalaa niillä kouluilla, joissa siitä on sovittu koulun kanssa. Tarjolla on muun muassa täytettyjä sämpylöitä, hedelmiä, juurespaloja, jogurttia ja viiliä. Välipalan on tähän saakka voinut maksaa käteisellä tai etukäteen lunastetulla pahvisella välipalapassilla.

Uusi sähköinen maksutapa otetaan kokeilukäyttöön asiakastoiveiden perusteella. Sähköinen välipalapassi on sekä oppilaan että vanhempien kannalta turvallinen ja luotettava palvelu, sillä vanhempien välipalaa varten tarkoittama raha käytetään varmasti terveelliseen välipalaan ja välipalapassi pysyy tallessa älypuhelimessa.

Oppilaan huoltaja voi ostaa passin oppilaan omaan sähköiseen lippulompakkoon ja oppilas näyttää sen puhelimen näytöltä välipalaa lunastaessaan. Sähköisen välipalapassin käyttöä varten oppilaalla tulee siis olla käytössään älypuhelin. Koulun henkilökunta voi maksaa sähköisellä passilla myös henkilökunta-aterioita.

Mikäli kokeilusta saadaan hyviä tuloksia, otetaan sähköinen välipalapassi myöhemmin jatkuvaan käyttöön kaikissa niissä kouluissa, joissa maksullisesta välipalamyynnistä on sovittu. Nettipohjaisen palvelun tarjoaa W-ZUP Communication Oy.

Lisätietoa sähköisen välipalapassin ostamisesta saat kouluruokailun verkkosivulta.

Mistä ruoka tulee? Ympäristö ja vastuullisuus

Ravitsemussuositukset Onnistumisen hetkiä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta