Jyväskylän kaupunki > Kylän Kattaus

KYLÄN KATTAUS

Meidän tehtävämme Kylän Kattauksella on tarjota maistuvaa ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa asiakkaillemme - niin lapsille kuin vanhuksillekin. Mielestämme ruokailu ei saisi olla vain pikainen tankkaus. Rauhallinen ruokailuhetki rytmittää päivää ja auttaa jaksamaan. Herkullinen ja monipuolinen ateria tekee hyvää myös mielelle.

Lähiruoka ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme ja näissä asioissa olemmekin tehneet uraa uurtavaa työtä. Meillä alkanut kokeilu ylijäämäruoan myynnistä lähialueen asukkaille on levinnyt ympäri Suomen kuntia.

Ajankohtaista

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ruokapalvelut siirtyvät Jyväskylän kaupungin Kylän Kattaus -liikelaitokselle 1.1.2016 alkaen

Jyväskylän kaupungin Kylän Kattaus -liikelaitos ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin Caterina -liikelaitos yhdistyivät kaupungin liikelaitokseksi 1.1.2016 alkaen. Yhdistynyt liikelaitos tuottaa sairaanhoitopiirin ruokapalvelut. Liikelaitokseen siirtyi myös Keski-Suomen sairaalakahviot Oy:n kahviotoiminta eli kahvila Paussi.

Yhdistyminen toteutetaan liikkeen luovutuksen periaatteita noudattaen ja sen myötä kaupungin liikelaitoksen palvelukseen siirtyy yli 50 vakituista tai määräaikaista työntekijää.

Yhdistyminen perustuu Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vuonna 2014 tekemään selvitykseen ja sitä seuranneeseen valmisteluun ja päätöksentekoon.

Mistä ruoka tulee? Ympäristö ja vastuullisuus

Ravitsemussuositukset Onnistumisen hetkiä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta