Jyväskylän kaupunki > Kylän Kattaus

KYLÄN KATTAUS

Meidän tehtävämme Kylän Kattauksella on tarjota maistuvaa ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa asiakkaillemme - niin lapsille kuin vanhuksillekin. Mielestämme ruokailu ei saisi olla vain pikainen tankkaus. Rauhallinen ruokailuhetki rytmittää päivää ja auttaa jaksamaan. Herkullinen ja monipuolinen ateria tekee hyvää myös mielelle.

Lähiruoka ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme ja näissä asioissa olemmekin tehneet uraa uurtavaa työtä. Meillä alkanut kokeilu ylijäämäruoan myynnistä lähialueen asukkaille on levinnyt ympäri Suomen kuntia.

Ajankohtaista

Kylän Kattaus tarjoaa Reilun kaupan banaanit jälkiruoaksi päiväkodeissa ja kouluissa 11.10.

Kylän Kattaus tarjoaa päiväkodeissa ja kouluissa jälkiruoaksi Reilun kaupan banaanit 11.10.2016. Valtakunnallista Reilun kaupan viikkoa vietetään pari viikkoa myöhemmin eli viikolla 43.

Jyväskylän kaupunki sai 21.3.2016 Reilu kauppa ry:n myöntämän Reilun kaupan kaupunki -arvonimen. Maailmalla Reilun kaupan kaupunkeja on jo yli 1 700. Reilun kaupan kaupungin arvonimi myönnetään kaupungille, joka omilla hankinnoillaan haluaa edistää kestävää kehitystä ja reilumpaa kauppaa.
Reilun kaupan tuotteista valtaosa on kehitysmaatuotteita, joita ei Suomessa pystytä tuottamaan. Reilun kaupan tuotevaihtoehtoja löytyy muun muassa kahvista, kaakaosta, teestä, leikkokukista, viinistä, puuvillasta, sokerista, hunajasta, hedelmistä, mehuista, riisistä ja tofusta. Kylän Kattaus -liikelaitos pohtii myös muiden Reilun kaupan tuotteiden käyttöönottamista. Tällä hetkellä keskussairaalassa sijaitsevassa kahvila-ravintola Caterinassa tarjotaan asiakkaille Reilun kaupan Mundo-kahvia.

Kahvila Paussin aukioloajat muuttuvat 1.10.2016 alkaen


Kahvila Paussi keskussairaala

arkisin kello 7.30-18

la-su 12-17

Kahvila Paussi sädesairaala

arkisin 10-14

Mistä ruoka tulee? Ympäristö ja vastuullisuus

Ravitsemussuositukset Onnistumisen hetkiä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta