Jyväskylän kaupunki > Kylän Kattaus

KYLÄN KATTAUS

Meidän tehtävämme on tarjota maistuvaa ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa asiakkaillemme - niin lapsille kuin vanhuksillekin. Mielestämme ruokailu ei saisi olla vain pikainen tankkaus. Rauhallinen ruokailuhetki rytmittää päivää ja auttaa jaksamaan. Herkullinen ja monipuolinen ateria tekee hyvää myös mielelle.

Lähiruoka ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme ja näissä asioissa olemmekin tehneet uraa uurtavaa työtä. Meillä alkanut kokeilu ylijäämäruoan myynnistä lähialueen asukkaille on levinnyt ympäri Suomen kuntia.

Ajankohtaista

Kylän Kattauksen hallinnon toimisto on suljettu 10.7. - 23.7.2017

Kiireellisissä asioissa soita Ristonmaan ateriakeskuksen työnjohdolle p. 014 266 8289 tai keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen esimiehelle p. 014 266 8361.

Keskussairaalan Kahvila Paussi palvelee jatkossa pidempään

Keskussairaalan Kahvila Paussin palveluajat muuttuvat asiakkailta saatujen toiveiden mukaan siten, että kahvila on illalla pidempään avoinna.
Uudet palveluajat 5.6.2017 alkaen ovat:
ma - pe klo 7.30 - 19
la, su ja arkipyhät klo 12 - 18.
Poikkeus: juhannuksena 23.6. - 24.6.2017 kahvila on suljettu.

Tervetuloa virkistymään Kahvila Paussiin!

Ravintola- ja kahvilapalvelujen aukioloajoissa muutoksia kesän aikana

Kylän Kattauksen ravintola- ja kahvilapalvelujen aukioloajoissa on muutoksia kesän aikana seuraavasti:

Kahvila-ravintola Caterina palvelee 26.6.-13.8.2017
ma - pe klo 10.30 - 14
la - su klo 11 - 14

Keskussairaalan Kahvila Paussi on suljettu 23.-24.6.2017. Muina aikoina Kahvila Paussi palvelee normaalien aukioloaikojen mukaisesti.
Sädesairaalan Kahvila Paussi on suljettu 23.6.-30.7.2017.

Kylän Kattaus huolehtii leirien ja suurtapahtumien ruokapalveluista myös tänä kesänä

Kaupungissamme järjestetään vuosittain kymmeniä turnauksia ja leirejä eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Kylän Kattaus on jo vuosia tarjonnut ruokapalveluita myös loma-aikoina sekä viikonloppuisin urheiluseurojen ja järjestöjen tapahtumiin.

Ruokalista ja ruokailuajat turnauksiin ja suurtapahtumiin räätälöidään aina asiakkaiden toi-veiden mukaisesti erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Tänä kesänä vastasimme mm. voimistelutapahtuman ja Jyväskylä Cupin ruokailuista 9.-11.6. Majoituskouluilla nautittiin tuhansia aamiaisia, lounaita, päivällisiä ja iltapaloja. Tutut pastaruuat maistuivat parhaiten eri-ikäisille urheilijoille. Salaatti- ja leipäpöytä sekä jälkiruoka olivat tarjolla kaikilla pääaterioilla.

Kesäkuussa ruokapalvelut hoidettiin myös Luova lava -leireille, Jyskän urheiluleirille, JJK:n jalkapalloleirille ja yksityisten toimijoiden kesäjälkkäreihin. Leireillä ja kesäjälkkäreissä ruokalista mukailee päiväkotien ruokalistaa.

Erityisen paljon kiitoksia tulee usein muilta paikkakunnilta tulevien osallistujien kommenteista heidän kuullessaan, että ateriat on valmistanut myös kouluruokailusta vastaava toimija: ”Olisipa meilläkin näin hyvää kouluruokaa!”

Lisätietoa leirien ja suurtapahtumien ruokapalveluista nettisivuiltamme.

Mistä ruoka tulee? Ympäristö ja vastuullisuus

Ravitsemussuositukset Onnistumisen hetkiä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta