Jyväskylän kaupunki > Kylän Kattaus

KYLÄN KATTAUS

Meidän tehtävämme Kylän Kattauksella on tarjota maistuvaa ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa asiakkaillemme - niin lapsille kuin vanhuksillekin. Mielestämme ruokailu ei saisi olla vain pikainen tankkaus. Rauhallinen ruokailuhetki rytmittää päivää ja auttaa jaksamaan. Herkullinen ja monipuolinen ateria tekee hyvää myös mielelle.

Lähiruoka ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme ja näissä asioissa olemmekin tehneet uraa uurtavaa työtä. Meillä alkanut kokeilu ylijäämäruoan myynnistä lähialueen asukkaille on levinnyt ympäri Suomen kuntia.

Ajankohtaista

Uudet kouluruokasuositukset suosivat kasviksia ja kalaa

Syödään ja opitaan yhdessä –kouluruokasuositukset julkaistiin tammikuussa. Suositus korostaa kiireetöntä yhdessä syömistä ja ruokailun kasvatuksellista ohjaamista. Kasvisten, sienten, marjojen ja hedelmien sekä kasvisproteiinin lähteiden, kuten palkokasvien käyttöä tulisi lisätä. Kalaa tulisi suosituksen mukaan tarjota useammin ja punaista lihaa ja lihavalmisteita harvemmin.
Kylän Kattauksen kouluruokalistat ovat uuden suosituksen mukaisia. Kehitämme reseptiikkaamme jatkuvasti ja otamme tuotekehityksessä huomioon ravitsemussuositukset.

Kesätyöhaku on käynnissä - tule kesätöihin Kylän Kattaukselle!

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku on käynnistynyt 1.2.2017. Haemme innokkaita ruokapalvelutyöntekijöitä vanhus- ja sairaalaruokailuun. Voit täyttää hakemuksen osoitteessa http://https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-10-2-17

Mistä ruoka tulee? Ympäristö ja vastuullisuus

Ravitsemussuositukset Onnistumisen hetkiä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta