Jyväskylän kaupunki > Kylän Kattaus

KYLÄN KATTAUS

Meidän tehtävämme Kylän Kattauksella on tarjota maistuvaa ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa asiakkaillemme - niin lapsille kuin vanhuksillekin. Mielestämme ruokailu ei saisi olla vain pikainen tankkaus. Rauhallinen ruokailuhetki rytmittää päivää ja auttaa jaksamaan. Herkullinen ja monipuolinen ateria tekee hyvää myös mielelle.

Lähiruoka ja ympäristö ovat lähellä sydäntämme ja näissä asioissa olemmekin tehneet uraa uurtavaa työtä. Meillä alkanut kokeilu ylijäämäruoan myynnistä lähialueen asukkaille on levinnyt ympäri Suomen kuntia.

Ajankohtaista

Joulu maistuu ruokalistalla

Itsenäisyyspäivän aterialla 5.12.2016 tarjoamme kouluissa ja päiväkodeissa viherpippurihärkää, riisiä tai perunaa, hunajaisia uunijuureksia, rapeaa kurkku-persikkasalaattia ja jälkiruokana pipareita. Ruokasalit on koristelut sinivalkoisin värein ja kukin.
Palvelukodeissa, Keski-Suomen keskussairaalan osastoilla, kahvila-ravintola Caterinassa ja Kyllön terveysaseman henkilöstöravintolassa tarjotaan itsenäisyyspäivän ateria 6.12.

Jouluateria nautitaan kaikissa Kylän Kattauksen toimipisteissä torstaina 15.12.2016. Palvelukodeissa jouluruokaa tarjotaan toki myös jouluaattona ja joulupäivänä ja Keski-Suomen keskussairaalan osastoilla jouluaattona, joulupäivänä ja tapaninpäivänä.

Kaikkien aterioiden tarkemmat tiedot näet ruokalistalta.

Makoisaa Joulua kaikille asiakkaillemme!

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat Caterinassa ja Paussissa

Kahvila-ravintola Caterina on avoinna 24.12.2016-8.1.2017 välisenä aikana

arkisin kello 10.30-14

viikonloppuisin ja pyhinä kello 11-14 (tällöin ei aamiaista)

Kahvila Paussi on avoinna

arkisin kello 7.30-18

viikonloppuisin ja pyhinä kello 12-17

24.-25.12.2016 suljettu

Mistä ruoka tulee? Ympäristö ja vastuullisuus

Ravitsemussuositukset Onnistumisen hetkiä

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta