Suoraan sisältöön

Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo


  • Guy Langevin, Kadotus, 2013, mezzotinto

  • Guy Langevin: Putoilevia enkeleitä -installaatio, 2012, muistesuihkuvedos, serigrafia

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo, johon kuuluvat Galleria Ratamo sekä grafiikan ja valokuvauksen työtilat, on tekemisen, kokemisen ja oppimisen kohtauspaikka grafiikasta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Se sijaitsee Jyväskylässä vanhoissa Veturitalleissa osoitteessa Veturitallinkatu 6.


Tiedotteet

Graphica Creativan oheisohjelmassa kuraattorinkierros ja elävän mallin piirtämistä

14.10.16

Jyväskylän taidemuseossa on esillä 1.1.2017 saakka 14. kansainvälinen grafiikkatriennaali Graphica Creativa, jonka teemana on nykygrafiikka ja taidehistoria – a Present to the Past. Näyttelytyöryhmään kuuluvat taiteilija Kuutti Lavonen Helsingistä sekä intendentti Jukka Partanen ja suunnittelija Seija Heinänen Jyväskylän taidemuseosta. Suomen eturivin taidegraafikoihin kuuluvan Kuutti Lavosen kuraattorin kierrokselle voi osallistua perjantaina 21.10 klo 16.30 alkaen.

Myyjät on valittu Jyväskylän taidemuseon Jouluiselle taidebasaarille

14.10.16

Jyväskylän taidemuseossa järjestetään jo yhdennentoista kerran joulunalun tapahtuma, jossa on myynnissä taidetta ja erilaisia tuotteita keskisuomalaisilta kuvataiteilijoilta, kuvantekijöiltä, käsityöläisiltä sekä kirjallisuuden ja musiikin edustajilta.

Enkelit putoavat Galleria Ratamossa Jyväskylässä

13.10.16

Guy Langevin tuo Galleria Ratamoon teossarjan, joka käsittelee enkeliteemaa. Sarjan nimi Falling Angels (Putoavat enkelit) tuo mieleen raamatullisen kertomuksen langenneesta enkelistä, joka karkotetaan tekojensa vuoksi taivaasta. Langevinin enkeli ei ole kuitenkaan läpeensä paha vaan enemmänkin ihmisen kaltainen olento.

Graphica Creativa kutsuu luennolle, kulttuuriluotsien perjantaiporinoihin ja avoimeen pajaan

12.10.16

Jyväskylän taidemuseon ja kansalaisopiston järjestämä luentosarja taustoittaa Graphica Creativa -näyttelyn teemoja. Ensimmäinen luento on englanninkielinen ja se pidetään torstaina 13.10. klo 16.30 alkaen. Luennolle on vapaa pääsy. Centre for Genomic Gastronomy vierailee taidemuseossa 14.–16.10.

Nykytaide kohtaa Dürerin ja Goyan. Graphica Creativa avautuu taas syksyllä Jyväskylän taidemuseossa.

19.05.16

Jyväskylän taidemuseo on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 22 000 €:n avustuksen, joka myönnetäänn valtakunnallisesti merkittäville taide- ja kulttuuritapahtumille. 14. kerran järjestettävän kansainvälisen grafiikkanäyttelyn teemana on tällä kertaa nykygrafiikka ja taiteen historia.

Galleria Ratamo, Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
on avoinna ti-su klo 11-18, ma suljettu
- vapaa pääsy -
Galleria Ratamo, Veturitallinkatu 6, Jyväskylä, Finland
is open Tue-Sun 11am-6pm
- free entrance -

Please notice. Our exhibition webpages are mainly in Finnish.


Näyttelyt nyt / Exhibition Now

Tulevat näyttelyt / Upcoming Exhibitions

  • 15.12.–8.1.2017
    Rikki-kollektiivi: Bad hair days

Copyright © Jyväskylän taidemuseo 2016
Copyright © Luovan valokuvauksen keskus 2016

» Sivun alkuun
» Tietoja sivustosta