Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Jyväskylä-info

Jyväskylä-info

 Jyväskylä-info
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
Sisäänkäynnit sekä Asemakadulta että kauppakeskus Forumista

Jyväskylä-neuvonta

Jyväskylä-neuvonnasta saa neuvoa ja opastusta Jyväskylän kaupungin palveluita koskevissa asioissa. Kaupungin palvelukassaan voi maksaa Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n, Jyväskylän Energia Oy:n ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin laskuja ilman palvelumaksua, esimerkiksi energia-, vesi- ja terveyskeskusmaksuja.

Lisätietoja Jyväskylä-neuvonta

Jyväskylän seudun matkailuneuvonta

Jyväskylän seudun matkailuneuvonta toimii Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Uuraisten, Hankasalmen, Petäjäveden ja Toivakan yhteisenä matkailuneuvontapisteenä. Palvelupisteestä saat matkailuesitteiden, karttojen ja tapahtumatietojen lisäksi tietoa n. 350 matkailupalvelujen tuottajan tarjonnasta seudulla. Jyväskylän Seudun Matkailu kuuluu valtakunnalliseen 'Palvelevat matkailutoimistot' -ketjuun.

Lisätietoja Jyväskylän Seudun Matkailu

Linkki-palvelupiste ja neuvonta

Linkki-palvelupiste neuvoo ja opastaa kaikissa joukkoliikenteen käyttöön liittyvissä asioissa. Lippujen osto ja matkakorttien perustaminen sekä lataaminen hoituu palvelupisteessä kätevästi.

Lisätietoja Linkki-palvelupiste ja neuvonta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje