Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kulttuuripalvelut > Jyväskylän päivät

JYVÄSKYLÄN PÄIVÄT 2015


Tervetuloa juhlistamaan 178-vuotiasta Jyväskylää! Jyväskylän päiviä juhlitaan torstaista sunnuntaihin 19.-22.3.2015.


Jyväskylän syntymäpäiviä on juhlittu eri muodoissaan jo vuodesta 1979 lähtien. Vuonna 2015 Jyväskylä täyttää 178 vuotta ja synttäriviikon ohjelmassa on teatteria, avoimia ovia, lastenohjelmaa, kakkukahveja ja paljon muuta. Näiltä sivuilta löydät ohjelman sekä teemoittain että viikonpäivittäin.


Lataa itsellesi Jyväskylän päivien ohjelma PDF-tiedostona klikkaamalla tästä.


Poimintoja ohjelmasta:

MIMMIT: MUSKARI

Su 22.3. klo 15.00, kesto 45 min, Aalto-Sali, Väinönkatu 7

Jyväskylän syntymäpäiväkonsertissa 22.3. kuullaan monen lapsiperheen tämän hetkistä suosikkia Mimmit-yhtyettä. Mimmejä ovat sisarukset Hannamari Luukkanen ja Pauliina Lerche, jotka ovat laulaneet ja soittaneet yhdessä pienestä pitäen.Mimmien musiikkityyliin kuuluvat ilmava luomusoundi, akustiset ja eksoottiset soittimet, runsas soitinvalikoima ja karjalainen kansanmusiikkiperinne yhdistettynä maailmanmusiikkiin.

Mimmien uusin Muskari-levy julkaistaan maaliskuussa pari päivää ennen Jyväskylän konserttia ja se on koostettu televisiosarjan musiikista. Jyväskyläläiset pääsevät näin nauttimaan uunituoreen Muskari-levyn antimista livenä. Konsertissa lauletaan ja leikitään yhdessä, seikkaillaan Piippolan vaarin tilalla, vieraillaan Vaarin saarella, tanssitaan Mustan kissan tangoa ja tavataan tiikeriäiti Himalajan rinteillä! Ja esiintymislavalla Mimmien vauhdikas meno ja vastustamattoman iloinen lavaenergia saavat hyvälle tuulelle kaikenikäiset kuulijat.

Ennen konserttia on mahdollisuus nauttia iltapäivämehusta ja -kahvista herkullisten itsetehtyjen leivonnaisten kera. Keljonkankaan 5A-luokan kahvio on avoinna klo 14 alkaen. Kahviossa käteismaksu. Narikkamaksu 2€.

Liput 8€ Kaupunginteatterin lippumyymälästä, Vapaudenkatu 36, p. 014 266 0110
Liput alk. 9,5€ Lippupisteestä

Tapahtuman ennakkomyynti on päättynyt. Ovimyynnissä vielä muutamia lippuja jäljellä, käteismaksu!


Aapelus - aakkosmatka suomen kieleen -lastenesitys sopii sekä suomea äidinkielenä että suomea toisena kielenä puhuville katsojille.
www.jyvaskyla.fi/paiva/ohjelmateemoittain/lapsille


Prinsessa Ruusunen -maailman ihanin satu! Ensi-ilta 21.3.!
www.jyvaskyla.fi/paiva/ohjelmateemoittain/lapsille


Suomen käsityön museossa voi opetella makrameekorujen tekoa.
www.jyvaskyla.fi/paivat/ohjelmateemoittain/museot


Uutiset

Jyväskylänpäivät

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2015 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta