Suoraan sisältöön
opetus
Avaa navigaatio

Jyväskylän kaupunki, perusopetuspalvelut
PL 341, 40101 JYVÄSKYLÄ
etunimi.sukunimi@jkl.fi

Laskutusosoite:
Jyväskylän kaupunki/perusopetuspalvelut
Jyväskylän kaupungin verkkolaskujen välittäjä:
BasWare Oyj
välittäjätunnus: BAWCFI22
verkkolaskun ovt-tunnus: 003701746664500

Pienryhmät

Kun koulun tarjoama yleinen tai tehostettu tuki eivät riitä, voidaan oppilas sijoittaa esimerkiksi koulun omaan tai alueelliseen pienryhmään. Pienryhmät toimivat ns. yhdysluokkina, jolloin samassa ryhmässä voi opiskella eri vuosiluokkien oppilaita.

Kaikille pienryhmän oppilaille laaditaan henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (HOJKS), johon kirjataan muun muassa opiskelun erityiset painoalueet, yksilöllisesti opiskeltavat oppiaineet ja -määrät, oppimisen edistymisen seuranta ja arviointi sekä arvointitavat.

Pienryhmät sijaitsevat lukuvuonna 2016-2017
Huhtasuon, Jokelan, Jyskän, Keljonkankaan, Keltinmäen, Keski-Palokan, Kortepohjan, Lohikosken, Tikkakosken, Kuokkalan, Pupuhuhdan, Puuppolan, Tikan, Vaajakummun, Vesangan ja Korpilahden yhteinäiskouluissa.

Mankolan ja Vaajakosken yläkouluissa toimii joustavan perusopetuksen JOPO-luokat. JOPO-luokalla opetusta sovitetaan oppilaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin joustavasti perusopetuksen yhteydessä ja yleisopetuksen opetussuunnitelman perustein. Tavoitteena on varmistaa nuorelle koulutuspaikka toisen asteen koulutuksessa.

Päättöluokkalaisten toiminnallinen pienryhmä Oppipaja toimii Nuorten Taidetyöpajalla.

Lisätietoja:
Palveluohjaus, p. 014 266 0180
perusopetus.palveluohjaus@jkl.fi

 Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta