Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän nuorten aikuisten palvelukeskus


Nuorten aikuisten palvelukeskus eli J-Nappi on osa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityötä ja kuntouttavia palveluita. Katso esittelyvideomme youtubessa!

Asiakkaitamme ovat ne 18–29-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret, jotka haluavat ja tarvitsevat kiinnipitävää, välittävää ja pitkäaikaista ohjausta ja tukea, ja joiden asiat ovat supersolmussa. Sosiaalityöhön asiakkaat tulevat Hannikaisenkadun sosiaaliaseman tai jälkihuollon kautta. Kimmolle (psykiatrinen sairaanhoitaja) voit olla yhteydessä myös suoraan. Lue lisää Yhteystiedot -kohdasta.

Löydät meidät koko Ailakinkatu 17:sta, alakerrasta. Kesäaikana toimintamme on päivystyksellistä. Siksi on tärkeä soittaa tai tarkistaa sosiaalisesta mediasta olemmeko toimistolla - kesällä teemme paljon reissuja yhdessä!

Miten me olemme tavoitettavissa kesällä 2017?

Kimmo on lomalla 26.6.-31.7.2017. Hänen nuorensa voivat soitella tuona aikana Minnalle tai Anna-Kristiinalle.

Marko on lomalla 10.7.-6.8.2017. Hänen nuorensa voivat soitella tuona aikana Minnalle tai Anna-Kristiinalle.

Anna-Kristiina on lomalla 31.7.-11.9.2017. Hänen nuorensa voivat soitella Markolle ja osittain Minnalle tuona aikana.

Minna on lomalla 14.-27.8.2017. Hänen nuoret voivat soitella Markolle tuona aikana.

Katrin nuoret voivat olla yhteydessä Anna-Kristiinaan ja Minnaan, kunnes (näillä tiedoin) 7.8.2017 heidän sossukseen saapuu Teija. Teijalla on samat yhteystiedot kuin Katrilla.

Seuraavat avoimet ovet yhteistyökumppaneille ja kuntalaisille 5.10.2017 klo 13.00-15.00. Tervetuloa tutustumaan toimistoomme ja tekemäämme työhön!

Toivomme, että olet yhteydessä meihin ensisijaisesti puhelimitse tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Jo meillä asiakkuudessa ovat nuoret voivat tulla luoksemme myös ilman ajanvarausta! Maanantait ovat virallisia päivystyspäiviä, jolloin sinun on paras mahdollisuus tavoittaa työntekijämme, jos sinulle ei ole varattua aikaa. Jos et ole asiakkaamme, olethan silloin yhteydessä Hannikaisenkadun sosiaaliasemaan.


• Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai Ota Yhteyttä – lomakkeen kautta

• Tykkää meistä Facebookissa

• Seuraa meitä Instagramissa tai Twitterissä

• Lue blogiamme

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje