Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Aikuisten mielenterveyspalveluita tuottavat terveysasemat, Kriisikeskus Mobile ja sairaanhoitopiirin poliklinikat. Mielenterveyttä tukevia palveluita on myös Perheneuvolassa, A-poliklinikalla ja Perheasiainneuvottelukeskuksessa.

Psykiatrinen avohoito on maksutonta lukuunottamatta lääkärinlausuntoa ja -todistuksia, pien- ja kuntoutumiskotien hoitomaksuja sekä erityistilaisuuksia. Kaikki palvelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri järjestää Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen aikuispsykiatrian avohoidon. Lisätietoa palveluista sekä yhteystiedot löydät Keski-Suomen sairaanhoitopiirin sivuilta.

Yhteydenotto on helppoa

Usein on luontevinta ottaa ensin yhteyttä omaan terveysasemaasi, työterveyshuoltoon tai muuhun (yleis)lääkäriin. Alkuselvittelyä ja ensiapua voivat antaa lääkäri, terveydenhoitaja, psykologi tai sosiaalityöntekijä, joskus myös poliisi.

Lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut tuottaa Jyväskylän perheneuvola yhdessä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin lasten ja nuorisopsykiatrian yksiköiden kanssa.
Lisätietoa nuorisovastaanotosta löytyy täältä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje