Suoraan sisältöön

Ulkokuntosalit

Jyväskylän kaupungin seitsemän ulkokuntosalia tarjoavat liikkujille mahdollisuuden monipuoliseen ja matalankynnyksen lihaskuntoharjoitteluun. Pääosin liikuntapuistojen yhteyteen sijoitetuilla ulkokuntosaleilla on tyypillisesti 5-10 helppokäyttöistä lihaskuntolaitetta. Saleilla pystyy harjoittamaan kehoa kokonaisvaltaisesti niin ylä-, keski- kuin alavartalonkin osalta. Lihaskunnon lisäksi laitteilla harjoittelu kehittää ja ylläpitää mm. tasapainotaitoja ja notkeutta. Laitteiden käyttö on turvallista ja suurin osa laitteista sopii myös aloittelijoille. Tälle sivulle on koottu vinkkejä yleisimpien lihaskuntoliikkeiden suorittamisesta.

Ajankohtaista

Kesän ulkokuntopiirien aikataulut

Ulkokuntosalit esittelyssä

"Huhtasuon Kangaslammen ympäri kulkee 1,6 km lenkkipolku, joka me hölkättiin alkuverryttelyksi ympäri. Kangaslammen toimintapuistosta löytyi kivoja treenivälineitä: erikorkuisia boxeja, köydet, vatsalauta, painotanko, renkaat, dippiteline, sekä puolapuut. Testattiin kaikki läpi, ja tulipa hyvä treeni!" Kirsi Hartikainen, Kirsin Kuntopiiri.

Tuomiojärven uimarannan liikuntamahdollisuudet eivät yhden kesäpäivän aikana lopu kesken. Upeaa hiekkarantaa reunustavat kuusi beach volley -kenttää, kaksi beach futis -kenttää, 9-reikäinen frisbeegolf-rata ja monipuoliset kuntoilutelineet.

Keljonkankaan liikuntapuiston ulkokuntosalilta löytyy telineiden lisäksi myös lihaskuntolaitteita, joissa vastuksena käytetään oman kehon painoa. Komeat männyt luovat laitteiden ylle helpottavia varjoja, jos treenisi sattuu kesähelteiden kohdille.

Ajankohtaista

Uimahallikuljetukset käynnistyvät 9.1.

Lisätietoja

LiikuntaLaturi jatkuu 9.1.

Lisätietoja

Ohjatun liikunnan kevätkausi käyntiin 9.1.

Lisätietoja

Jyväskylän julkisten rakennusten esteettömyystiedot kartalla

Lue lisää

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 Sivun alkuun Tietoja sivustosta