Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Liikunta » Ohjattu liikunta

Ohjatun liikunnan palvelut

Ajankohtaista

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää erityis- ja terveysliikunnan ohjattuja liikuntapalveluja yhteistyötahojen kanssa eri puolilla kaupunkia. Suosituimpia liikuntaryhmiä ovat erilaiset vesiliikunnan ryhmät sekä kuntosaliryhmät. Liikuntapalvelujen vastuulla on myös alakoulujen uimaopetuksen järjestäminen yhteistyössä opetustoimen kanssa.

Toiminnan tavoitteena on edistää kuntalaisten liikunnan harrastamista sekä tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa eri ikäryhmille. Tärkeimpänä kohderyhmänä ovat ne kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta tärkeää, tai jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän.

Kuntalaisille, jotka tarvitsevat tukea liikunnan aloittamiseen, liikuntapalvelut tarjoaa maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontapalvelua AaltoAlvarissa, Wellamon uimahallissa sekä Kuokkalan Graniitissa. Liikuntapalvelujen ohjaajat ovat liikunta- ja terveysalan alan ammattilaisia, joiden ohjauksessa on helppoa löytää liikkumisen ilo.

Liikuntapalvelujen järjestämät ohjatut ryhmät löytyvät ikäryhmittäin luokiteltuina sekä oikean- että vasemmanpuolen linkeistä. Ikäryhmien kohdista löytyy aluksi perustietoa tarjottavista palveluista ja sen jälkeen linkeissä on vielä tarkemmin eritelty lajeittain ja palveluittain eri liikuntamuodot. Ryhmien tuntiselitteet löytyvät sekä aikuisten liikunnan että iäkkäiden liikunnan kohdalta. Vastaamme kysymyksiin mielellään myös sähköpostitse.


Ohjattujen ryhmien toimintakausi syksyllä on 1.9.-5.12.2014 ja keväällä 7.1.-15.5.2015, lukukausimaksulliset ryhmät päättyvät kevätkaudella 29.4.2015. Poikkeuksena on syysloma 13.-19.10.2014, hiihtoloma 23.2-1.3.2015 sekä pääsiäinen 3.-6.4.2015, jolloin ohjatussa liikunnassa poikkeusaikataulu. Tarkista myös yksittäisten pyhäpäivien ja aattopäivien poikkeukset alla olevasta ajankohtaista-palstasta.

Kuvat: Jouni Kallio

Ohjattu liikunta

Ilmoittautuminen

Lapset ja perheet

Nuoret

Aikuiset

Ikääntyneet

Monikulttuurinen liikunta

Liikuntaneuvonta

Liikunta-avustajakortti

Erityisliikunnan välinevuokraamo

Hankkeet

Yhteystiedot

Sähköposti: ohjattu.liikunta[at]jkl.fi

Vastaavat liikunnanohjaajat
Terveysliikunta: Elina Oinonen,
p. 014 266 7736
Erityisliikunta: Lotta Lepoaho,
p. 014 266 4272
Uimaopetus: Eero Simonen,
p. 014 266 4262

Liikunnan ohjausyksikkö:
Kirsi Pelo-Arkko, liikuntapalvelupäällikkö, p. 014 266 4265

Sähköpostit: etunimi.sukunimi[at]jkl.fi

Epäselvissä tapauksissa yhteydenotot Liikuntainfoon, p. 014 266 4257, liikunta.info[at]jkl.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Ajankohtaista

Kesäajan ohjattu liikunta

Lue lisää

Järjestökirje 1/2015 on ilmestynyt

Lue lisää

Uimahallien ohjatut ryhmät syksy 2014 - kevät 2015

Lue lisää (pdf)

Jyväskylän julkisten rakennusten esteettömyystiedot kartalla

Lue lisää

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2015 Sivun alkuun Tietoja sivustosta