Suoraan sisältöön

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa. Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Marraskuun toivelauluja yhdessä laulaen pe 14.11.

laulusta voimaa logoSeuraava Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuus järjestetään Minnansalissa perjantaina 14.11. klo 13.00-14.30 teemalla Marraskuun toivelaulut. Vapaa pääsy, tervetuloa laulamaan yhdessä!

www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/laulustavoimaa

Langat solmussa Lapsen oikeuksien päivänä 20.11

Suomen käsityön museolla järjestetään Kulttuuriaitta -yhteistyönä lasten oikeuksien kunniaksi riemastuttava juhlailta. Onko Klovni Dodolla salattuja käsityötaitoja vai sekoaako hän lankoihin? Voiko kankaasta tehdä taikatempun? Dodon esityksessä on sanatonta ja lämmintä komiikkaa joka ilahduttaa kaiken ikäisiä. Pääseeköhän joku Dodon avustajaksi?

To 20.11. klo 18.00 Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25, vapaa pääsy (klo 17 lähtien)

Lasten ja nuortenkulttuurikeskus Kulttuuriaitta

Lue Aaltoja-lehti

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden uusin numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista, kulttuuripalveluista, nuorisopalveluista, Alvar Aalto -museon, Keski-Suomen museon, Jyväskylän taidemuseon ja Suomen Käsityönmuseon näyttelyistä sekä muista kaupungin tapahtumista.

Näköislehtiversio- Aaltoja! Jyväskylän kulttuurisyksy 2014

Tiedotteet

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan päätöksiä 29.10.2014

29.10.14

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta käsitteli muun muassa aloitteet liikuntapaikkojen opiskelijahinnoista ja lähikirjastoista, antoi lausunnon vapaan sivistystyön lakiluonnoksesta ja Piippurannan ...