Suoraan sisältöön

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa. Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Kevään viimeiset yhteislaulut Minnansalissa 9.5.

Tämän kevään viimeiset yhteislaulut sisätiloissa lauletaan perjantaina 9.5. Minnansalissa klo 13 alkavassa Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuudessa teemana on matka maailman ympäri, joten luvassa on sävelmiä ympäri maailman!
Vapaa pääsy, lauluvihkot jaetaan paikan päällä!

Tervetuloa viihtymään yhdessä laulaen!

Laulusta voimaa http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/laulustavoimaa

Kesäkaudeksi siirrytään laulamaan ulos Lounaispuiston viihtyisään vehreyteen, lisätietoja Lounaispuiston kesästä http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/lounaispuistonkesa


Kulttuuri- ja kansalaistoiminnan avustukset myönnetty

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta jakoi kokouksessaan 26.3. kansalaistoiminnan, kulttuurin ja liikunnan toiminta- ja kohdeavustukset.

Kulttuuritoiminnan avustuksiin on tänä vuonna käytettävissä 145 784 euroa ja lautakunta jakoi kokouksessaan koko summan.

Kansalaistoiminnan avustuksiin on käytettävissä 36 450 euroa, josta lautakunta jakoi 34 200 euroa. Kohdeavustuksia jäi haettavaksi syksyn hakuun 2 250 euroa.

Lista myönnetyistä avustuksista löytyy Avustukset-sivulta http://www.jyvaskyla.fi/avustukset


Lue Aaltoja-lehti

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden uusin numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista, kulttuuripalveluista, nuorisopalveluista, Alvar Aalto -museon, Keski-Suomen museon, Jyväskylän taidemuseon ja Suomen Käsityönmuseon näyttelyistä sekä muista kaupungin tapahtumista.


Näköislehtiversio - Aaltoja! Jyväskylän kulttuurikevät 2014

Tiedotteet

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan seuraava kokous 23.4.2014

17.04.14

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan kokouksen aiheita ovat muun muassa: - Suomen käsityön museon ylläpito - Vehkalammen tekonurmen kattaminen - uimahallien hinnasto ...