Suoraan sisältöön


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Yhteislauluja Minnansalissa pe 13.3.

Seuraavassa Laulusta voimaa -tilaisuudessa on teemana elämänviisaus! Tervetuloa laulamaan perjantaina 13.3. klo 13.00-14.30 Minnansaliin (Vapaudenkatu 39-41).
Vapaa pääsy!

Taideapteekin kevätesite on ilmestynyt

Taideapteekin esite keväälle 2015 löytyy sähköisenä julkaisuna sekä paperisena versiona. Paperinen esite on jaossa Jyväskylä-neuvonnassa, kaupungin museoissa, kirjastoissa ja päiväkeskuksissa. Sähköinen esite löytyy täällä.

Taideapteekissa on keväällä luvassa paljon ohjelmaa eri puolilla Jyväskylää. Tarjolla on myös museoiden näyttelyitä, kaupunginteatterin ohjelmistoa, Jyväskylä Sinfonian ilmaisia kenraaliharjoituksia ja paljon muuta ikääntyneille kulttuurin ystäville.

Hae oma esitteesi ja ota ystäväsi mukaan kulttuuririentoihin!

Tallennetaan valokuvat Albumit auki -arkistoon!

Albumit auki -hankkeessa tallennetaan kotialbumien vanhoja valokuva-aarteita digitoimalla ne Albumit auki -tietokantaan. Kuka tahansa voi tuoda paperikuvia, dioja ja negatiiveja digitoitavaksi kuvankeruupisteeseen. Digitointi on ilmaista ja digikuvat on mahdollista saada myös itselle (ota oma muistitikku mukaan). Kuvat tallennetaan tietokantaan ja niitä pääsee katselemaan Albumit auki -nettisivuilla.

Lisätietoja hankkeesta ja kevään 2015 kuvienkeräyspäivät löytyvät nettisivuilta:
Albumit auki Jyväskylässä http://albumitauki.fi/group/jyvaskyla

Albumit auki -valokuva-arkisto http://albumitauki.fi

Tutustu Jyväskylän kulttuurikevääseen Aaltoja-lehdestä!

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden kevään 2015 numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista ja museoiden näyttelyistä sekä ajankohtaisia vinkkejä Jyväskylän kaupungin kultuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisopalveluista.

Aaltoja! - Jyväskylän kulttuurikevät 2015 lehden näköislehtiversio

Tiedotteet

Valokuvien tallentaminen Albumit auki -arkistoon jatkuu kevätkaudella

15.01.15

Jyväskylä on mukana opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa Albumit auki -hankkeessa, jossa tallennetaan kotialbumien vanhoja valokuva-aarteita digitoimalla ne julkiseen Albumit auki ...

Kulttuuriluotsit tavattavissa kevätkaudella maanantaisin pääkirjastossa

12.01.15

Kulttuuriluotsit ovat tavattavissa kevätkaudella 12.1.–25.5. maanantaisin klo 15 – 17 Jyväskylän pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39-41). Pääkirjaston toisen kerroksen aulassa sijaitsevassa kulttuuriluotsien ...

Ikäihmisille yhteislauluja ja elokuvia Minnansalissa

07.01.15

Kevään ensimmäinen Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuus on perjantaina 9.1. klo 13.00 pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39–41) ja silloin lauletaan hassuja ja humoristisia ...