Suoraan sisältöön


 Tapahtumat


 Lapset ja perhe


 Ikääntyneet ja vapaaehtoistyö


Ajankohtaista


Avustusten haku tammikuussa!

Avustukset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haussa tammikuussa. Kulttuurin toiminta-avustuksia myönnetään rekisteröityjen kulttuurijärjestöjen toimintaan ja kohdeavustuksia erilaisille yhteisöille, työryhmille ja yksityisille henkilöille kulttuuripalvelujen tuottamiseen sekä toimi- ja työskentelytilojen vuokrakustannuksiin. Kansalaistoiminnan avustuksia myönnetään järjestöjen ja yhteisöjen asukas-, kylä-, kansalais- ja monikulttuuriseen toimintaan.

Avustusten hakuaika päättyy perjantaina 30.1.2015 klo 15.00.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella, lomake ja ohjeet löytyvät: http://www.jyvaskyla.fi/avustukset

Avustuskuulutus http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/kuulutukset/4/0/72593

Taideapteekin kevätesite on ilmestynyt

Taideapteekin esite keväälle 2015 löytyy nyt sähköisenä julkaisuna sekä paperisena versiona. Paperinen esite on jaossa Jyväskylä-neuvonnassa, kaupungin museoissa, kirjastoissa ja päiväkeskuksissa. Sähköinen esite on luettavissa täällä.

Taideapteekissa on keväällä luvassa paljon ohjelmaa eri puolilla Jyväskylää. Tarjolla on myös museoiden näyttelyitä, kaupunginteatterin ohjelmistoa, Jyväskylä Sinfonian ilmaisia kenraaliharjoituksia ja paljon muuta ikääntyneille kulttuurin ystäville.

Hae oma esitteesi ja ota ystäväsi mukaan kulttuuririentoihin!

Yhteislauluissa musikaaleja ja operetteja pe 20.2.

Seuraavassa Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuudessa tunnelmoidaan musikaalien ja operettien maailmassa. Yhdessä lauletaan perjantaina 20.2. klo 13.00-14.30 Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41).
Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tallennetaan valokuvat Albumit auki -arkistoon!

Albumit auki -hankkeessa tallennetaan kotialbumien vanhoja valokuva-aarteita digitoimalla ne Albumit auki -tietokantaan. Kuka tahansa voi tuoda paperikuvia, dioja ja negatiiveja digitoitavaksi kuvankeruupisteeseen. Digitointi on ilmaista ja digikuvat on mahdollista saada myös itselle (ota oma muistitikku mukaan). Kuvat tallennetaan tietokantaan ja niitä pääsee katselemaan Albumit auki -nettisivuilla.

Lisätietoja hankkeesta ja kevään 2015 kuvienkeräyspäivät löytyvät nettisivuilta:
Albumit auki Jyväskylässä http://albumitauki.fi/group/jyvaskyla

Albumit auki -valokuva-arkisto http://albumitauki.fi

Tutustu Jyväskylän kulttuurikevääseen Aaltoja-lehdestä!

Jyväskylän kulttuuritoimijoiden yhteisen Aaltoja!-lehden kevään 2015 numero sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksistä, Jyväskylä sinfonian konserteista ja museoiden näyttelyistä sekä ajankohtaisia vinkkejä Jyväskylän kaupungin kultuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisopalveluista.

Aaltoja! - Jyväskylän kulttuurikevät 2015 lehden näköislehtiversio

Tiedotteet

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan seuraava kokous on 28.1.2015

22.01.15

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunnan seuraavan kokouksen aiheita ovat muun muassa: - kulttuuritoiminnan avustussopimukset - selonteko vuoden 2014 sisäisestä valvonnasta. Esityslistan ...

Kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustukset haettavina

22.01.15

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa, joten hakuaikaa on jäljellä vielä viikko. Avustusta haetaan sähköisellä ...

Valokuvien tallentaminen Albumit auki -arkistoon jatkuu kevätkaudella

15.01.15

Jyväskylä on mukana opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa Albumit auki -hankkeessa, jossa tallennetaan kotialbumien vanhoja valokuva-aarteita digitoimalla ne julkiseen Albumit auki ...