Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kulttuuripalvelut > Lasten Lysti
Tekstiversio
Suoraan sisältöön


Jyväskylän kaupunki/
Kulttuuripalvelut
Kulttuurituottaja (sij.) Riikka Järvinen
Matarankatu 6 (PL 341)
40100 Jyväskylä
p. 014 266 4043
etunimi.sukunimi@jkl.fi

AJANKOHTAISTA


29.9.2014

Vauvateatteria pe 3.10. Nikolainsalissa

Loiske Ensemble on tuttu aiemmasta vauvojen tanssiteatteriteoksestaan Kukuluku. Nyt esiintyjä saapuu Lasten Lystiin kahden tanssijan ja muusikon vauvaperheille sopivalla tanssiteatteriteoksellaan Zukkapaitupumbula, jossa keskeistä on vuorovaikutus yleisön ja esiintyjien välillä, sekä äänen, liikkeen ja musiikin tuottamat aistimukset. Esitys ottaa huomioon vauvan tavan aistia ympäristöään aktiivisena kokijana. Zukkapaitupumbula pulppuaa hyväntuulista kontaktia, rytmikästä tanssin riemua ja mukaansatempaavia melodioita!

Esityspaikka: Nikolainkulma, Nikolainsali, Asemakatu 6, 2. krs
Liput 10 € (vauva + aikuinen), 8 € (muut)
Lippuvaraukset ennakkoon to 2.10. klo 16 mennessä:
Klo 10.00 esitykseen: http://www.lyyti.in/zukka_klo_10
Klo 11.15 esitykseen: http://www.lyyti.in/zukka_klo_11_15

Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=1MhgJmm2Vas


26.9.2014

Puhveli-Billin lännensirkuksen ikäsuositukseen muutos!

Linnateatterin esittämän Puhveli-Billin lännensirkus -esityksen suositusikä on muuttunut esiintyjältä tulleen toiveen vuoksi! Aiempi suositusikä yli 3-vuotiaille on muutettu yli 5-vuotiaille. Pimennettävä esitystila tai näytelmän tapahtumat voivat aiheuttaa ikäsuositusta nuoremmille lapsille itkua. Jos ikäsuositusta nuorempia lapsia on tulossa katsomoon vanhempineen, suosittelemme istumaan lähelle poistumisteitä jotta voivat mahdollisen itkun tullessa poistua katsomosta eteistilojen puolelle. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Tarkemmat esitystiedot: http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset/ohjelmateemoittain/teatteri


11.8.2014

Lasten Lysti -kulttuurisyksyn vuoden 2014 ohjelma on julkaistu!

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden tuottamaa Lasten Lysti –kulttuurisyksyä vietetään vuonna 2014 jo kuudetta kertaa. Tämän vuoden esityksistä voit löytää tanssivia muumeja, salaperäisen musiikkisadun, arvoituksia ratkovan kissan, paon sirkuksesta ja paljon muuta!

Liput esityksiin ovat myynnissä Lippupisteellä tai ennakkovaraukset netissä Lyytin kautta. Kaupunginteatterin lippumyymälästä liput saa ilman palvelumaksua. Tarkemmat lipputiedot jokaisen tapahtuman kohdalta ja lipunmyynti -sivulta.

Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy näiltä sivuilta teemoittain ja ajankohdittain. Ohjelma löytyy myös esitteestä, joka on jaossa elokuun lopulta alkaen mm. museoissa, kirjastoissa ja yhteispalvelupisteissä. Esite löytyy myös PDF-tiedostona täältä.

Tervetuloa värikkään Lasten Lysti -kulttuurisyksyn pariin!


Lasten Lysti -kulttuurisyksy Facebookissa:Pellekaija-Pum tehoduo esiintyy koko perheen konsertillaan Kortepohjan koululla 6.11.

Teatteriseurue Pii esittää Timo Parvelan teokseen perustuvan Karuselli -esityksen 10.11 Palokan Pelimannitalolla.


Jyväskylän kulttuuripalvelujen tapahtumat Facebookissa:

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2014 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta