Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kulttuuriaitta » Kulttuuriaitan lastenkulttuurin palkinto

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi

Ehdota Kulttuuriaitan lastenkulttuuripalkinnolle ansioitunutta vastaanottajaa

Lasten- ja nuorten kulttuurikeskus Kulttuuriaitta hakee 1. - 30.9.17 välisenä aikana ehdotuksia vuoden 2017 lastenkulttuuripalkinnon saajaksi. Palkinnolla halutaan antaa tunnustusta vaikuttavalle taidetyöpaja, -opetus tai esitystoiminnalle lasten ja nuorten parissa.

Ehdotettava voi olla työryhmä, yksittäinen henkilö, hanke tai toimintamalli. Lastenkulttuuria virkatyönään tekevää henkilöä ei voi ehdottaa. Palkinnon saajan ei tarvitse olla Suomen kansalainen, mutta toiminnan on toteuduttava Keski-Suomessa. Ehdotuksessa oleellisia ovat kattavat perustelut, joiden pohjalta päätös tehdään. Kulttuuriaitan ohjausryhmä tekee päätöksen palkinnon saajasta ehdotusten ja oman arvion perusteella. 1000€ suuruinen palkinto luovutetaan saajalle lapsen oikeuksien päivän juhlaillassa Jyväskylän kaupunginteatterilla 20.11.

Kulttuuriaitta on Jyväskylän, Muuramen, Hankasalmen, Toivakan, Uuraisten, Laukaan, Petäjäveden, Keuruun ja Multian alueella toimiva lasten- ja nuortenkulttuurin yhteistyöverkosto, joka kuuluu Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon.


Ehdotus kulttuuripalkinnon saajaksi

Ehdotukseni*

Perustelut*

Ehdottajan nimi*

**Ole hyvä ja täytä vähintään yksi seuraavasta kahdesta kentästä:

Ehdottajan sähköpostiosoite**

Ehdottajan muu yhteystieto (esim puhelinnumero)**

Kirjoita kuvassa näkyvät merkit: