Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Vaajakosken aluekirjasto

Vaajakosken kirjasto ulkoa katsottunaVaajakosken aluekirjaston remontti jatkuu vuoden 2016 loppuun saakka

Vaajakosken aluekirjasto on ollut remontin vuoksi suljettu huhtikuusta 2016 lähtien.
Kirjastotilan remontti on nyt valmistunut, ja varsinaista kirjastoa on pystytetään marras-joulukuussa. Uudistuneissa tiloissa kirjasto avataan tammikuun alkupuolella 2017, tarkka avaamispäivä ilmoitetaan joulukuun puolen välin jälkeen.

Vaajakosken kirjastosta ja kirjaston väistötilasta lainattu aineisto ja sen palautus
 • Vaajakosken kirjaston väistötilasta lainatulle aineistolle on tullut yli neljän kuukauden pituisia laina-aikoja, eräpäivät ovat tammikuussa 9.1.
 • kirjaston sulkuajan aikana aineistoa voi palauttaa mihin tahansa Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteeseen tai mihin tahansa muuhun Keski-kirjastoon
 • Vaajakosken kirjastotalon palautusluukku ei ole käytössä, lähimmät palautusluukut sijaitsevat Halssilan kirjastossa ja pääkirjastossa

Tervetuloa kirjastoon!

Kirjasto tarjoaa monenlaista luettavaa aikuisille ja lapsille, elokuvia, musiikkia ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Lainavinkkejä saa verkkokirjastosta ja kirjaston nettisivuilta.

Lisäksi kaupunginkirjaston asiakkaille on hankittu e-kirjoja ja ulkomaisia e-lehtiä, joita voit lukea missä vain, mikäli käytössäsi on internet-yhteys. Lisätietoja e-kirjoista ja e-lehdistä löydät e-kirjastosivulta.

Tervetuloa asiakkaaksi, paikan päälle tai verkkoon!


Ajankohtaista

Lainaa ukulele!

Vaajakosken kirjastoon on hankittu kolme ukulelea joita voi lainata. Laina-aika on 14 vrk. Ukulelea ei voi varata, ja se on lainattava lainaustiskiltä ja palautettava samaan kirjastoon kuin mistä soittimen lainasikin.

Kirjaston ukulele


Pysäköinti kirjaston luona

Pysäköintikartta

Pysäköintipaikkoja asiakkaille on Vaajakosken kirjaston luona seuraavasti: terveysaseman luona, kirjastoa vastapäätä sekä Urheilutien ja Viistotien kulmassa olevalla kentällä. Kirjaston päädyssä olevat pysäköintipaikat on varattu kirjastoauton ja kirjaston henkilöstön käyttöön. Kirjaston pääoven lähellä on invapaikka.


Kirjastovierailut

Vaajakosken aluekirjasto järjestää Vaajakosken-Jyskän alueen kouluille kirjastonkäytön ja tiedonhaun opetusta sekä kirjavinkkausta. Lisäksi alueen päiväkotiryhmille järjestetään kirjastoon tutustumisia ja satuhetkiä. Kirjastotunnit järjestetään ma-pe klo 8-10 välisenä aikana, jolloin kirjasto ei ole vielä muulle yleisölle avoinna. Sovi ryhmäkäynti vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Yhteydenotot osoitteeseen kirjasto.vaajakoski@jkl.fi.


Kuvia Vaajakosken aluekirjastosta

Vaajakosken kirjaston hyllyjä ja käytäviäKirjaston lehtiosastolla on mustat penkit ja lehtikulupöytä.Vaajakosken kirjaston avara sali

Yhteystiedot:

Urheilutie 36 B
40800 VAAJAKOSKI
kirjasto.vaajakoski@jkl.fi

Puh. 014-266 4144

Postiosoite
PL 62
40801 VAAJAKOSKIVaajakoskelle pääsee
paikallisliikenteen busseilla
1, 2, 3, 42 ja 43.
Jyväskylän liikenteen aikataulut
Paikallisliikenteen reittiopas

Vaajakoski-linkkejä:

Vaajakoski-aiheista kirjallisuutta (PDF)
Vaajakoskea koskevaa aineistoa löytyy lisää Keski-Suomen aluetietokanta Volmarista.
Wikipedia-artikkeli Vaajakoskesta

Kartta
Ilmakuvakartta

Pikalinkkejä

 • Yhteystiedot:
  Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
  käyntiosoite:
  Vapaudenkatu 39–41
  PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta