Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Vaajakosken aluekirjasto

Kirjaston aukioloajat:
ma-pe klo 10-19
la klo 11-15

Tervetuloa kirjastoon!

Kirjasto tarjoaa monenlaista luettavaa aikuisille ja lapsille, elokuvia, musiikkia ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Lainavinkkejä saa verkkokirjastosta ja kirjaston nettisivuilta.

Jos et pääse paikan päälle kirjastoon, kirjasto voi tulla luoksesi. Jyväskylän kaupunginkirjaston asiakkaille on hankittu e-kirjoja ja ulkomaisia e-lehtiä, joita voit lukea missä vain, mikäli käytössäsi on internet-yhteys. Lisätietoja e-kirjoista ja e-lehdistä löydät e-kirjastosivulta.

Tervetuloa asiakkaaksi, paikan päälle tai verkkoon!

Kirjaston tietokoneopastukset

Tietokoneen käytön opastukset alkavat jälleen syyskuussa, tiistaina 8.9. klo 13. Opastukset ovat henkilökohtaisia ja niihin voi varata ajan joko Vaajakosken kirjastossa asioimalla tai puhelimitse 266 4144. Asiakkaita ovat opastamassa Jyväskylän Ikääntyvien yliopiston tietokonekurssien vertaisoppaat. Mikäli joudut perumaan sopimasi ajan, soita asiasta kirjastoon edellä mainittuun numeroon.

Kirjailtoja syksyllä 2015

Keskiviikko 2.12. klo 18 - Syksyn 2015 uutuuskirjoja.

Kansalaisopiston Vaajakosken pisteen joulusoittajaiset

Lukukauden päätteeksi Kansalaisopiston musiikkikoulun soitto-oppilaat esiintyvät tiistaina 8.12. klo 18.00 Vaajakosken aluekirjastossa. Tervetuloa kuuntelemaan jouluisia sävelmiä!

Elävä joulukalenteri

Elävä joulukalenteri -esitys Vaajakosken kirjastossa perjantaina 18.12. klo 9:30. Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä avataan jälleen Elävän joulukalenterin luukkuja. Jokaisessa luukussa on tarinoita ja laulua, joulunodotuksen jännitystä ja tonttuiloa. Esitykset sopivat lapsille sekä kaikille, jotka nauttivat leppoisasta yhdessäolosta. Teemana on tänä vuonna peikkojen joulu. Ohjelmasta vastaavat Leena Pyylampi ja Sari Kanala. Tervetuloa!

Lainaa ukulele!

Vaajakosken kirjastoon on hankittu ukulele jota voi lainata. Laina-aika on 14 vrk. Ukulelea ei voi varata, ja se on lainattava lainaustiskiltä ja palautettava samaan kirjastoon kuin mistä soittimen lainasikin.

Aulavitriinissä esillä

Unicefin Anna ja Toivo -nuket -näyttely 2.11.-28.11.

Vaajakosken aluekirjasto

Urheilutie 36 B
40800 VAAJAKOSKI
kirjasto.vaajakoski@jkl.fi

postiosoite:
PL 62
40801 VAAJAKOSKI

Lainaustoimisto
puh. 014-266 4144
Tietopalvelu
puh. 014-266 4148

Kartta
Ilmakuvakartta
Vaajakoskelle pääsee
paikallisliikenteen busseilla
1, 2, 3, 42 ja 43.
Jyväskylän liikenteen aikataulut
Paikallisliikenteen reittiopas

Asiakaspysäköinti

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2015 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta