Suoraan sisältöön
  • Hair-musikaali
  • Hetkiä 1918
  • Kovaa kyytiä
  • Luuseri
  • Merten gorilla
  • Oi ihana Panama
  • Päivänsäteet
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kaupunginteatteri » Media » Tiedotteet » Teatteriteko 2018 -palkinnon finalistit valittu – äänestä omaa suosikkiasi

Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko 2018 -palkinnon finalistit valittu – äänestä omaa suosikkiasi

Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko -palkinnon voi saada Jyväskylän kaupunginteatterissa näytäntövuoden aikana valmistettu kokonainen produktio, yksittäinen roolisuoritus, lavastus, puvustus, musiikki, koreografia, ohjaus, tarpeisto tai muu teatteriesityksen valmistumiseen liittyvä toimenpide.

Nelihenkinen Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko 2018 -esiraati valitsee vuosittain finalistit, joista yleisö äänestää voittajan. Raatiin kuuluvat tänä vuonna Pirkko Ritanen, Pirjo Salmi, Tomi Tuomaala ja Satu Paloniemi.

Finalisteina vuonna 2018 ovat:

1. Peter Pan -musikaalin visuaalinen ilme; Karmo Mende, lavastus ja Tuukka Toijanniemi, valo- ja videosuunnittelu

2. Kapellimestari Lasse Hirvi; Kun isoisä Suomeen hiihti, musiikin sovitus, harjoittaminen ja johtaminen

3. Luuseri-monologin työryhmä; ohjaaja Miikka Tuominen, lavastus- ja pukusuunnittelija Tellervo Syrjäkari, näyttelijä Hannu Rantala, säveltäjä ja videosuunnittelija Jani Lappalainen

4. Taina Reponen Laimin roolissa näytelmässä Pesärikko

5. Jukka-Pekka Mikkosen roolityöt pienellä näyttämöllä; toimistotyöntekijä Putkonen /Mielipuolen päiväkirja sekä Kemp / Täti ja minä -esityksissä.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Voit tutustua ehdokkaisiin ja äänestää omaa suosikkiasi täällä: http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/teatteri/vuodenteatteriteko, tai täyttää äänestyslipukkeen teatterin ala-aulassa ja palauttaa sen lippumyymäläämme.

Äänestysaika päättyy 21. huhtikuuta. Voittaja julkistetaan perjantaina 28.4. Glamour & Glam Flower Power -tapahtumassa Jyväskylän kaupunginteatterissa. Äänestäneiden kesken arvotaan Jyväskylän kaupunginteatterin teatterilippuja ja sanomalehti Keskisuomalaisen tuotepalkintoja.

Palkinto jaetaan nyt neljännen kerran. Palkinnon ensimmäisenä jakovuonna, 2015, voittajaksi äänestettiin pukusuunnittelija Tuovi Räisänen, vuonne 2016 Jekyll & Hyde -musikaalin avustajat ja vuonna 2017 Antti Niskasen rooli Diivat-komediassa.

lisätietoja
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
tiedottaja Sirkka Helke, p 014 266 4174, 050 340 7293
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/teatteri/vuodenteatteriteko

29.3.2018Sirkka Helke
Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta