Suoraan sisältöön

Lahjakortit

Teatterin lahjakortti on haluttu ja mieluisa lahja. Etsitpä sitten muistamista sukulaiselle, ystävälle tai yrityskumppanille, teatterielämys on lahja, joka tulvii muistoja vielä pitkän ajan kuluttua.

Teatterilahjakortti

Lahjakortteja on saatavana haluamallenne summalle ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja voit ostaa lippumyymälästämme teatteritalolta (Vapaudenkatu 36). Meillä käyvät lisäksi Lippupisteen toimipisteistä ostetut lahjakortit, joita voi ostaa myös netistä osoitteesta www.lippu.fi.


VIP-lahjakortti yrityksille

VIP-lahjakortti on hieno tapa muistaa vaikkapa tärkeitä asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai omaa henkilöstöä. VIP-pakettiin on räätälöity pääsyliput kahdelle katsojalle musikaaliin tai puhenäytelmään, esityksen käsiohjelma, vaatesäilytykset ja väliajalla nautittavat leivoskahvit.

VIP-lahjakorttien hankkiminen ja käyttäminen on helppoa: Tilaat haluamasi määrän lahjakortteja, annat eteenpäin haluamillesi tahoille ja maksat vain toteutuneen käytön mukaan. Vasta, kun lahjan saaja vaihtaa VIP-lahjakorttinsa esityslippuihin teatterin lippumyymälässä, lähetämme yrityksellesi laskun!

VIP-lahjakortissa näkyvät myös lahjan antajan tiedot. Korttiin voidaan tulostaa esimerkiksi yrityksen logo tai muu tärkeä informaatio, jonka ansiosta lahjan antaja saa ansaitsemansa huomion. Minimitilausmäärä viisi (5) VIP-lahjakorttia.

Tilaus onnistuu numerosta 014 266 4183 tai sähköpostitse osoitteesta teatteri.markkinointi [at] jkl.fi.

Katso esite VIP-lahjakortista (PDF) >>

Jyväskylän kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä

Lippumyymälä
Vapaudenkatu 36
puh. 014 266 0110

Avoinna
Ti-pe klo 14-19,
la klo 12-19
Puhelinpalvelu avataan ti-pe jo klo 13
(pääsiäisenä to 2.4.-ma 6.4. suljettu)

Lippuja voi ostaa myös Lippu.fi-sivustolta ja toimipaikoista kautta maan.

Ryhmämyynti
(väh. 20 henkilön ryhmät)
puh. 014 266 4175
arkisin klo 16 saakka
teatteri.markkinointi(at)jkl.fi

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2015 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta