Suoraan sisältöön

Lahjakortit

Teatterin lahjakortti on haluttu ja mieluisa lahja. Etsitpä sitten muistamista sukulaiselle, ystävälle tai yrityskumppanille, teatterielämys on lahja, joka tulvii muistoja vielä pitkän ajan kuluttua.

Teatterilahjakortti

Lahjakortteja on saatavana haluamallenne summalle ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja voit ostaa lippumyymälästämme teatteritalolta (Vapaudenkatu 36). Meillä käyvät lisäksi Lippupisteen toimipisteistä ostetut lahjakortit, joita voi ostaa myös netistä osoitteesta www.lippu.fi.


VIP-lahjakortti yrityksille

VIP-lahjakortti on hieno tapa muistaa vaikkapa tärkeitä asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai omaa henkilöstöä. VIP-pakettiin on räätälöity pääsyliput kahdelle katsojalle musikaaliin tai puhenäytelmään, esityksen käsiohjelma, vaatesäilytykset ja väliajalla nautittavat leivoskahvit.

VIP-lahjakorttien hankkiminen ja käyttäminen on helppoa: Tilaat haluamasi määrän lahjakortteja, annat eteenpäin haluamillesi tahoille ja maksat vain toteutuneen käytön mukaan. Vasta, kun lahjan saaja vaihtaa VIP-lahjakorttinsa esityslippuihin teatterin lippumyymälässä, lähetämme yrityksellesi laskun!

VIP-lahjakortissa näkyvät myös lahjan antajan tiedot. Korttiin voidaan tulostaa esimerkiksi yrityksen logo tai muu tärkeä informaatio, jonka ansiosta lahjan antaja saa ansaitsemansa huomion. Minimitilausmäärä viisi (5) VIP-lahjakorttia.

Tilaus onnistuu numerosta 014 266 4183 tai sähköpostitse osoitteesta teatteri.markkinointi [at] jkl.fi.

Katso esite VIP-lahjakortista (PDF) >>

Jyväskylän kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä


@jklteatteri #jklteatteri

Lippumyymälä
Vapaudenkatu 36
puh. 014 266 0110

Lippumyymälä avoinna
ma-pe klo 12-17
(esitys- ja konsertti-iltoina klo 19 saakka)
la klo 12-19
ma 3.10. lippumyymälä on suljettu

Ryhmämyynti
(väh. 20 henkilön ryhmät)
puh. 014 266 4175
arkisin klo 16 saakka
teatteri.markkinointi(at)jkl.fi

Jaa sivun sisältö:

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta