Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Yksin Berliinissä -esitys vierailee 18.1. -14.2. pienellä näyttämöllä. Varaa lippusi nyt!

Tositapahtumiin perustuva, Mikko Roihan ohjaama Yksin Berllinissä nähdään vierailusarjana pienellä näyttämöllä kuuden esityksen verran tammi-helmikuussa. Upeat Tiina Weckström ja Jukka Pitkänen tähdittävät tiivistunnelmaista teosta. Osta lippusi nyt!
Tutustu Yksin Berliinissä esitykseen ja oheisohjelmaan täällä >>


Esirippu aukeaa - Avoimet avajaiset suurella näyttämöllä 25.1. klo 19

Saat maistiaisia kevätkauden ohjelmistostamme, kuulet mielenkiintoisia haastatteluja ja koet kivoja yllätyksiä. Pääsylippu sisältää myös pullakahvit ja vapaamuotoista seurustelua näyttelijöiden ja koko henkilökunnan kanssa. Illan aikana myös lipputarjouksia! Nähdään kaupunginteatterissa, toivoo teatterin väki!


Yksin Berliinissä -esitys Teatteritiistain aiheena 30.1. klo 18 alkaen

Mikko Roihan ohjaama ja dramatisoima näytelmä Yksin Berliinissä perustuu Hans Falladan samannimiseen romaaniin. Se kertoo pariskunnan valinnoista sota-ajan Saksassa, yrityksestä kääntää maailman kehitys toiseen suuntaan. Teatterin dramaturgi Annukka Kiuru avaa teoksen aihetta ja teemoja sekä henkilöiden ja tapahtumien yhtymäkohtia todellisuuteen. Taiteilijaprofessori Roihan mietteitä teoksesta ja sen tekoprosessista kuullaan videohaastattelun muodossa.
Tutustu Yksin Berliinissä -esitykseen täällä >>


Aaltoja!-lehti luettavissa netissä

Aaltoja!-kulttuurilehti on jaettu Jyväskylän ja lähialueiden koteihin, mutta nettiversiota pääset selaamaan jo nyt klikkaamalla kuvaa!


Jyväskylän kaupunginteatteri haluaa kehittää palveluaan asiakastutkimuksen avulla

Toivomme, että vastaatte kyselyyn mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään maanantaihin 22.1.2018 mennessä. Vastaajien kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lahjakortteja Jyväskylän kaupunginteatteriin. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja tulokset esitellään tilastollisina yhteenvetoina. Yksittäistä vastaajaa ei pystytä tunnistamaan. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot käsitellään tutkimustuloksista erillään. Tutkimuksen toteuttaa tutkimusyritys Innolink Research Oy. Vastaamiseen menee aikaa noin 5-10 minuuttia. Kiitos ajastanne. Palautteenne avulla pystymme palvelemaan teitä jatkossa vieläkin paremmin!
Vastaa asiakastutkimukseen täällä >>


Miljoonasateen ja Heikki Salon musiikilla ryyditetty Onnensirpalaita suurella näyttämöllä

Oleellinen osa Onnensirpaleita-esityksen juonikulkua on Miljoonasateen ja Heikki Salon musiikki, jonka kapellimestari Lasse Hirvi on sovittanut esitystä varten. – Musiikki ja teksti ovat kuin kollaasi, joka toimii yhtenä kokonaisuutena. Halusimme esitykseen vahvan keskisuomalaisen leiman. Miljoonasade oli luonnollinen valinta myös Heikki Salon teatteriin sopivan lyriikan ansiosta, ohjaaja Tommi Kainulainen selventää.
Lue koko tiedote >>
Tutustu Onnensirpaleita-esitykseen >>


Kevätkauden liput nyt myynnissä

Kevätkaudella nähdään kolme ensi-iltaa. Riemukkaan musiikkipitoinen sukukronikka Kun isoisä Suomeen hiihti, kriisikomedia Mielipuolen päiväkirja ja koulukiusatun selviytymistarinan kertova Luuseri.

Tutustu tiedotteeseen täällä >>
Koko ohjemiston esittely löytyy ohjelmalehtisestä >>
Voit tutustua ohjelmistoomme myös netissä >>


Pesärikko, viiden tähden draama kunnon tarinan ystäville

Pesärikko on paksun huumorin kyllästämä kertomus maaseudun paineesta. Se kertoo miehistä jotka eivät jaksa tunteittensa kanssa. Ja naisista, jotka tekevät omia ratkaisujaan. Pesärikko valmistuu yhteistyössä Jyväskylän kaupunginteatterin, Riihimäen Teatterin, Tanssiteatteri Minimin, Turun Kaupunginteatterin, Kotkan Kaupunginteatterin, Teatteri Eurooppa Neljän, Kouvolan Teatterin ja Vapaan Teatterin kanssa. Ensi-ilta Berliinissä oli syyskuussa 2017.
Tutustu esitykseen täällä >>


Kolme sisarta vie vahvaan tunnemyrskyyn suurella näyttämöllä

Anton Tsehovin Kolme sisarta valmistuu dramaturgi Annukka Kiurun ja ohjaaja Hilkka-Liisa Iivanaisen (vier.) uutena sovituksena Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle 23.9. Tunnevoimainen ja musiikillinen draama kertoo elämän merkityksen etsimisestä – ja siitä, että merkitys löytyy rakkaudesta, mutta hinta on kova. Olgan, Mashan ja Irinan rooleissa nähdään Hanna Liinoja, Tytti Vänskä (vier.) ja Saara Jokiaho. Heidän veljeään Andreita näyttelee teatteriimme paluun tekevä Aaro Vuotila.
Lue tiedote>>
Tutustu esitykseen >>


Peter Pan lennähti suurelle näyttämölle

Koko perheen lumoavan koukuttava menestysmusikaali Peter Pan lennähti 9.9. suurelle näyttämölle. J.M. Barrien klassikkoromaaniin perustuva Ritva Holmbergin käsikirjoitus, Jukka Linkolan säveltämä ja kapellimestari Lasse Hirven sovittama musiikki ja Jukka Virtasen laulujen sanat vievät sinut Hanna Kirjavaisen ohjaamana ja Kira Riikosen koreografian myötä loputtoman leikin ja roolipelien maailmaan.
Tutustu lisää >>


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta