Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Papin perheelle lisäesitys perjantaina 12.5. klo 19

Papin perheen esitykset pienellä näyttämöllä on loppuunvarattu. Väkevä draama perheestä, jota aatteet repivät kahtia saa lisäesityksen perjantaina 12.5. klo 19 suurella näyttämöllä. Liput ovat myynnissä 27.3. alkaen. Varaa paikkasi heti.
Tutustu Papin perheeseen täällä >>


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Mahtavaa Maailman teatteripäivää!

TINFO - Teatterin tiedotuskeskus on käännättänyt näyttelijä Isabelle Huppertin kirjoittaman tämänvuotisen julistuksen, sen löydät täältä >>


Syyskauden teatteriliput nyt myynnissä

Suuren näyttämön syksyn 2017 ohjelmistossa nähdään neljä ensi-iltaa: Peter Pan, Kolme sisarta, Pesärikko ja Onnensirpaleita. Yleisön pyynnöstä ohjelmistossa pienellä näyttämöllä jatkavat kevätkauden suursuosikki Täti ja minä sekä muutaman vuoden takainen yleisön lemmikki Ternimaitokeisari.
Tutustu ohjelmistoomme >>


Peter Panin teatterileirit kesällä 2017

Teatterileirejä järjestetään 8 -12 -vuotiaille ja 13 -15 -vuotiaille kesäkuun alussa. Teatterileirit ovat maksullisia päiväleirejä ja ne pidetään kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä sekä osin ulkona sään niin salliessa. - Leireillä kurkistamme teatterimaailmaan erilaisten hauskojen draamaharjoitteiden, liikkeen sekä yhteisen tekemisen kautta. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta esiintymisestä, iloinen ja utelias mieli riittää. Lasten ja nuorten teatterileirit on suunnattu kaikille teatterista kiinnostuneille ala- ja yläkouluikäisille, leirien vetäjä Anna-Leena Järvi kertoo.
Tutustu lisää >>


Kauas pilvet karkaavat ja Papin perhe ensi-iltaan - molemmat ohjelmistossa ainoastaan kevätkauden

Kaupunginteatterissa sukelletaan kaurismäkeläiseen nostalgiseen realismiin, kun Kauas pilvet karkaavat sai ensi-iltansa 21.1. suurella näyttämöllä. Esityksen rakkauden läpäisemänä pariskuntana nähdään Jukka-Pekka Mikkonen ja Maija Andersson.
Tutustu lisää >>

Minna Canthin alkuperäisteokseen pohjautuva Papin perhe sai ensi-iltansa pienellä näyttämöllä 19.1.2017. Väkevä draama kertoo perheestä, jota aatteet repii kahtia. Pääroolissa nähdään Hanna Liinoja. Kauas pilvet karkaavat ja Papin perhe ovat osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmistoa.
Tutustu lisää >>


Kevätkauden uutuutena vielä huikeita vierailuja

Vierailuna suurella näyttämöllä nähdään Sopraanot Metsäkedolla. Pienen näyttämön vierailuesityksiä ovat Tapaus Hamlet, Play Rape ja Erityisen äiti. Parhaat paikat varataan nyt!
Tutustu vierailuihin >>


Jaa sivun sisältö:

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta