Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Osallistu Jyväskylän kulttuurisuunnitelmaan

Millainen on sinun Jyväskyläsi kulttuurikaupunkina tulevaisuudessa?Osallistu kulttuurisuunnitelman ideointiin ja kanna kortesi kekoon kehittyvän kulttuurikaupungin puolesta. Teet sen näppärästi klikkaamalla tästä >>


Sopraanot Metsäkedolla vierilee suurella näyttämöllä ke 24.5. klo 19

Jyväskyläläisten rakastama ja teatterin lavalla useissa rooleissa nähty sopraano Maria Lund kirmaa kollegansa Päivi Pylvänäisen kanssa Metsäkedolla keskiviikkona 24.5. Tenorina kedolla häärii itseoikeutetusti Tomi Metsäketo. Esitys on enemmän kuin konsertti ja tarjoaa katsojalleen korkeatasoisen musiikkimatkan hauskoilla sketseillä höystettynä.
Tutustu lisää >>


Eturivin Kuningattaren blogi kurkistaa kulisseihin

Eturivin Kuningatar on syksyllä 2015 yleisöäänestyksessä valittu "katsojan ääni" teatterissamme. Äänestyksen voittanut Satu Paloniemi kertoo blogissaaan elämyksistään katsomossa ja näyttämön sivussa.
Eturivin Kuningattaren blogin löydät täältä >>


Syyskauden teatteriliput nyt myynnissä

Suuren näyttämön syksyn 2017 ohjelmistossa nähdään neljä ensi-iltaa: Peter Pan, Kolme sisarta, Pesärikko ja Onnensirpaleita. Yleisön pyynnöstä ohjelmistossa pienellä näyttämöllä jatkavat kevätkauden suursuosikki Täti ja minä sekä muutaman vuoden takainen yleisön lemmikki Ternimaitokeisari.
Tutustu ohjelmistoesitteeseemme täällä >>


Peter Panin teatterileirit kesällä 2017 täyttyivät ennätysvauhtia

Teatterileirejä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa 8 -12 -vuotiaille ja 13 -15 -vuotiaille kesäkuun alussa. Leirien suosio yllätti meidät ja molemmat teatterileirit täyttyivätkin pikavauhtia kertoo teatterileirien vetäjä ja suunnittelija Anna-Leena Järvi.


Jaa sivun sisältö:


@jklteatteri #jklteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri | Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä | Lippumyymälä, p. 014 266 0110

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta