Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumat » Kangastuksia

Kangastuksia - Jyväskylän Kankaan kulttuuritapahtumat ja kulttuuritoiminta

18.2. kl 13-19 Kankaan Talvituparit

Tervetuloa juhlistamaan Kankaalle Ensimmäisiä asukkaita, Ensimmäistä leikkipuistoa ja Toista taideteosta! Koko perheelle suunnatussa talvitapahtumassa pääsee leikkimään uuden uutukaisessa leikkipuistossa Lastenteatteri Loihun talviolentojen kanssa, koristelemaan työmaa-aitaa, seuraamaan jäänveistoa ja kurkkaamaan Rainan ja Albertinpihan esittelyasuntoihin. Telttakahviosta voit ostaa paistettua makkaraa ja lämmintä juotavaa: Kankaan Palvelu Oy tarjoaa kaikille kuuman mehun. Kun ilta pimenee, julkistetaan Asunto Oy Jyväskylän Albertinpihan julkisivun taideteos, jonka on suunnitellut taiteilija Mika Natri. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Osallistu arvontaan! Arvaamalla kuinka monta lasitettua tiiltä Albertinpihan taideteoksessa voit voittaa Iskun 500 € lahjakortin. YIT järjestää arvonnan Albertinpihan näyttöasunnossa ja palkitsee oikein vastanneen tai lähimmäksi arvanneen.

Ohjelma:

13-19 Leikkipuisto ja Kirittärien b-tyttöjen kahvio auki, Jäänveistäjä Anssi Kuosa / Icemagic työssään

13-15 Työmaa-aidan koristelu, opastamassa Hannele Torniainen

13-17 Lastenteatteri Loihun talvipeikot Jolvi, Elvi ja Toni ovat heränneet kesäuniltaan. Hersyvän hurmaavat hahmot kiertävät tapahtuma-alueella ja keksivät lasten kanssa hetkessä syntyviä seikkailuja.

13.30-17 Taiteilijat kulttuurin lähipalvelujen tuottajana -hanke esittäytyy Rainan asunnossa A02

15-17.45 Asunto Oy Jyväskylän Rainan vapaat asunnot avoinna, tutustumista virtuaaliasuntoon ja ilmapallojen jako

16-17.45 Asunto Oy Jyväskylän Albertinpihan malliasunto avoinna ja mahdollisuus osallistua Iskun lahjakortin arvontaan

18.00 Valoshow ja Albertinpihan taideteoksen julkistaminen

Tapahtumaan käynti tapahtuu Kympinkadulta ja Kankaankadulta, pergamenttihallin pihan kautta. Kankaan Porttirakennuksen (Kympinkatu 3) viereinen parkkipaikka on ilmainen tapahtuman ajan. Rusokinkadulta ja Ailakinkadulta ei ole kulkua rakennustyömaiden takia.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 Sivun alkuun Tietoa sivustosta