Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Talous ja tilastot » Tilastotietoa » Elinkeino ja työmarkkinat

Elinkeino ja työmarkkinat

Sivustolle koottuja julkaisuja ei ole optimoitu mobiililaitteita varten.

Työllisyystilastot

Alla olevasta linkistä pääset tarkastelemaan Jyväskylän, Keski-Suomen maakunnan kuntien, sekä suurimpien kaupunkien työllisyystilastoja vuosilta 2014-2018. Tilastoa päivitetään kuukausittain. Seuraava päivitys tapahtuu tiistaina 24.7.2018 (kesäkuun 2018 luvut).

Työllisyystilastot 5/2018: Jyväskylä, maakunta ja suuret kaupungit

Aihepiirin muita julkaisuja:

ELY -keskuksen julkaisu alueellisista kehitysnäkymistä seutukunnittain: Keski-Suomi 1/2018

ELY -keskusten ja TE -palveluiden Keski-Suomen työllisyyskatsaus (toukokuu 2018)

Työ- ja elinkeinoministeriön maakuntien suhdannekatsaus 2017

Kunnan osarahoittama työmarkkinatuki ja aktiivitoimenpiteissä aloittaneet

Julkaisu kokoaa yhteen tiedot kunnan osarahoittamasta työmarkkinatuesta sekä aktiivitoimenpiteissä aloittaneiden määrän kuukausittain Jyväskylän kaupungin osalta. Työmarkkinatukiseurannan tiedot ovat saatavilla vuodesta 2015 ja aktiviitoimenpiteissä aloittaneet vuodesta 2011 alkaen.

Työmarkkinatukiseuranta ja aktiivitoimenpiteissä aloittaneet

Toimintansa aloittaneet ja lopettaneet yritykset toimialoittain sekä toimipaikkojen lukumäärä

Raportissa on saatavilla Tilastokeskuksen julkaisema neljännesvuosittainen tieto aloittaneiden ja lopettaneiden yritysten määrästä Jyväskylässä vuodesta 2013 alkaen sekä viimeisin postinumeroalueittainen toimipaikkojen lukumäärätieto toimialoittain.

Siirry raportille linkistä: Aloittaineiden ja lopettaneiden yritysten määrä sekä toimipaikkojen lukumäärä toimialoittain

Jyväskylän seutukunnan toimialoittainen tuotanto, työllisyys ja kilpailukyky

Tilastossa on nähtävillä Jyväskylän seutukunnan toimialoittaisia tuotannon ja työllisyyden tunnuslukuja aikajaksolta 2000-2014 sekä sijoitus Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön seutukuntien kilpailukykyvertailussa vuosilta 2013-2015. Tietoja päivitetään, kun uusia tietoja on saatavilla.

Siirry raportille linkistä: Jyväskylän seutukunnan toimialoittainen tuotanto, työllisyys ja kilpailukyky

Jyväskylän työpaikkakehitys

Paljonko työpaikkoja oli Jyväskylässä vuonna 2015? Entä millaista on ollut työpaikkojen kehitys ajanjaksolla 2000-2015? Mikä toimiala työllistää eniten? Mistä ja mihin pendelöidään? Näihin ja muihin työpaikkojen lukumääriin liittyviin kysymyksiin löytyy vastaus alla olevan linkin kautta. Tiedot on koostettu Tilastokeskuksen tilastokannasta ajanjaksolta 2000-2015.

Työpaikkakehitys 2000-2015

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje