Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Hätätilanteet ja päivystys

Hätätilanteet ja päivystys

Hätätilanteissa soita aina hätänumeroon 112.

Sairaanhoidon ensiapu ja päivystys

Ensiapu ja päivystysasioiden hoito tapahtuu terveysasemilla arkisin niiden aukioloaikoina. Varaa aika omalta terveysasemalta. Ensiaputilanteessa voit mennä terveysasemalle ilman ajanvarausta.

Keskussairaalan päivystys on tarkoitettu kiireellisessä tilanteessa potilaille, joiden terveydentila vaatii välittömän arvion ja hoitoa ei voida siirtää myöhemmäksi potilaan turvallisuutta vaarantamatta. Soita päivystyksen puhelinneuvontaan p. 0100 84 884 aina ennen keskussairaalan päivystykseen hakeutumista.

Keski-Suomen keskussairaalan päivystys toimii kaikkina viikonpäivinä, ympärivuorokautisesti, osoitteessa Keskussairaalantie 19, Jyväskylä.

Suun ja hampaiden hoidon ensiapu ja päivystys

Suun terveydenhuollon päivystyksessä hoidetaan kiireelliset särky- ja tapaturmatapaukset.

Päivystys arkisin klo 8–16
oman alueen ajanvarausnumerosta.
Päivystyspaikka ilmoitetaan sinulle ajanvarauksen yhteydessä.

Päivystys muina aikoina

- arkisin klo 16 jälkeen
- viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8-21
Soita p. 0100 84 884, josta tarvittaessa ohjataan hoitoon Kyllön terveysaseman hammashoitolaan, os. Keskussairaalantie 20, Jyväskylä.
Puhelinneuvonta palvelee arkisin klo 16–8 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä vuorokauden ympäri. Iltaisin klo 16 jälkeen päivystys on varalla oloa ja tarvittaessa päivystävä hammaslääkäri kutsutaan paikalle.

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystys on ympärivuorokautinen välittömän avun tarpeeseen vastaava palvelu. Sosiaalipäivystys järjestää kiireelliset sosiaalipalvelut mm. lastensuojelu- ja perhekriisitilanteissa sekä neuvoo ja ohjaa aikuisväestöä erilaisissa sosiaalisissa ongelmissa.

Sosiaalipäivystysyksikön sosiaalityöntekijään saa yhteyden soittamalla hätänumeroon 112 ja pyytämällä yhteydenottoa sosiaalityöntekijään tai ottamalla yhteyttä Kriisikeskus Mobileen p. 014 266 7150. Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa tarvitessaan itse apua tai huomatessaan toisen välittömän avun tarpeen. Sosiaalipäivystyksen palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

Kriisikeskus Mobile palvelee 24h/vrk numerossa p. 014 266 7150.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje