Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Strategia ja hankkeet » Hankkeet » Kortepohjan keskustan kehittämishanke

Kortepohjan keskustan kehittämishanke

Teemme Jyväskylän kaupungilla suunnitelmaa Kortepohjan keskustan kehittämiseksi yhteistyössä alueen toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tavoitteena saada pitkälle tulevaisuuteen toimiva ja kaikkien alueella olevien etuja turvaava sekä elämää rikastuttava kaupunginosan keskusalue.

Kortepohjan keskustan kehittämishanke, karttakuvaNoin kymmenen tuhannen asukkaan Kortepohjalla on pitkä ja omaleimainen historia. Kortepohjan alue on hyvin säilyttänyt alkuperäistä ilmettään ja ympäristöään viihtyisänä asuinympäristönä kuitenkin muuttuen sekä monipuolistuen asuinalueena vuosikymmenien mukana. Nyt tahtotilana on kehittää Kortepohjan keskustasta uudenlaista kaupunkiympäristöä, joka palvelee entistä paremmin alueen asukkaita, alueella työskenteleviä ja alueen vierailevia. Kaikenikäisten kohtaamispaikkana Kortepohjan keskustan halutaan luovan puitteet tapahtumille, virkistäytymiselle, palveluille ja oppimiselle. Kehittämissuunnitelmalla on tarkoitus luoda suuntaviivat ja varmistaa eri tekijöiden hyvä yhteensovittaminen, asumisesta palveluihin, työpaikkoihin, vihersuunnitteluun, liikenteeseen ja niin edelleen.

Tarvitsemme sinun apuasi

Miltä näyttää tulevaisuuden Kortepohja? Millaisia palveluja alueella tulisi olla ja mitä muuta tulisi kehittää? Entä mitä Kortepohjan keskustassa tulisi ehdottomasti vaalia ja mikä kaipaisi uudistusta?

Osallistu Kortepohjan keskustan kehittämissuunnitelman tekemiseen avoimissa työpajoissa. Työpajat järjestetään tiistaina 9.1.2018 ja torstaina 1.2.2018 Kortepohjan koulun ruokasalissa klo 17:30–19:30. Voit osallistua joko jompaankumpaan tai vaikkapa molempiin!

Työpajojen lisäksi voit jättää ideoita ja ajatuksia alueen kehittämisestä 18.12.2017–15.1.2018 välisenä aikana verkkokyselyssä osoitteessa https://app.maptionnaire.com/fi/3563.

Osallistu

  • Kortepohja Pop-Up maanantaina 18.12.2017 klo 16–19 Salen edessä
  • Työpaja tiistaina 9.1.2018 klo 17:30–19:30 Kortepohjan koulun ruokasalissa
  • Työpaja torstaina 1.2.2018 klo 17:30–19:30 Kortepohjan koulun ruokasalissa

Ajankohtaista

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje