Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Tietopyynnöt

Tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö. EU-kynnysarvot ylittävissä hankinnoissa tietopyynnöt esitetään pääsääntöisesti ennakkoilmoituksissa. Tietopyynnöllä yrityksiä pyydetään osallistumaan yleisellä tasolla hankintaa kartoittavaan ns. tekniseen vuoropuheluun. Vuoropuhelun tarkoituksena on käydä yleisellä tasolla keskustelua hankinnan kohteesta ja sen määrittämisestä. Teknisessä vuoropuhelussa ei ole kyse sopimusneuvotteluista, eikä se sido yritystä tarjouskilpailuun osallistumiseen.

Tietopyynnöt:

Jyväskylän Hippoksen alue / investorihankinta

Tietopyyntöä koskeva ilmoitus HILMA-ilmoituskanavassa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2016-028607

Tietopyynnön liitemuistio (linkki pdf-tiedostoon): Liitemuistio. Lisätietoja hankkeen sisältöön liittyvistä osa-alueista antaa konsultin edustaja, Ilkka Kilpimaa GSP Group Oy, p. 040-743 5223. Ilmoittautumiset 15.1.2017 mennessä Ilkka Kilpimaalle.

Kuntouttavan työtoiminnan palvelut (päivitetty 9.11.2016 infotilaisuuden tarkempi ajankohta ja paikka)

Jyväskylän kaupunki kartoittaa kiinnostuneita kuntouttavan työtoiminnan palveluja tuottavia toimijoita.

Kuntouttava työtoiminta on sosiaalihuoltolain (Sosiaalihuoltolaki 17.9.1982/710) mukainen sosiaalipalvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että siihen sovelletaan sosiaalihuoltoa koskevaa lainsäädäntöä. Kuntouttava työtoiminta on myös työttömyysturvalain (Työttömyysturvalaki 30.12.2002/1290) mukainen työllistymistä edistävä palvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että kuntouttavaan työtoimintaan sovelletaan työllistymistä edistävän palvelun ajalta maksettavaa työttömyysetuutta koskevia säännöksiä. Säännökset sääntelevät mm. oikeutta työttömyysetuuteen poissaolojen aikana. Kuntouttavalla työtoiminnalla halutaan vahvistaa asiakkaan elämän- ja arjenhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä. Toiminnalla pyritään myös ehkäisemään syrjäytymistä tarjoamalla mahdollisuus työtoimintaan ja muihin palveluihin. Palveluiden suunnittelussa tulee huomioida kokonaisvaltaisesti asiakkaan henkilökohtainen tilanne.

Tietoja pyydetään 25.11.2016 mennessä. Suunniteltua hankintaa koskeva ennakkotietoilmoitus on luettavissa HILMA-ilmoituskanavassa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2016-025898 Tietopyyntö on luettavissa kokonaisuudessaan täällä (linkki pdf-tiedostoon).

Huom.! Hankinnan valmisteluun liittyvä yleinen infotilaisuus järjestetään 16.11.2016 klo 10-12 Jyväskylän kaupungintalolla, osoitteessa Vapaudenkatu 32. Sisäänkäynti kaupunginteatterin puoleisesta Poliisikamari-ovesta. Infotilaisuudesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan yhteystietonsa mahdollisimman pian osoitteeseen hankinnat@jkl.fi . Yhteystietojen ilmoittamisen voi tehdä aikaisemmin ja erillisenä yllä pyydettyjen muiden tietojen ilmoittamisesta. Tilaisuudesta pyritään lisäämään tarkempaa tietoa myös tälle sivulle lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ei muita avoimia tietopyyntöjä tällä hetkellä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje