Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Kotiäänestykseen ilmoittautuminen

Kotiäänestys järjestetään Jyväskylän kaupungin äänioikeusrekisteriin merkityille henkilöille, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänestys- tai ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia.

Mikäli äänioikeutettu voi mennä äänestys- tai ennakkoäänestyspaikalle omin neuvoin taikka kuljetuspalveluita ja äänestysavustajaa hyväksikäyttäen, kotiäänestystä ei järjestetä.

Kotiäänestykseen oikeutetun henkilön omaishoitaja voi myös äänestää samalla kertaa kuin hoidettava seuraavin edellytyksin:

- omaishoitaja on tehnyt kaupungin kanssa omaishoitosopimuksen
- omaishoitaja asuu samassa taloudessa hoidettavan kanssa
- omaishoitaja on äänioikeutettu Jyväskylässä

Kotiäänestykset toimitetaan ennakkoäänestyspäivinä kello 9.00–20.00.

Ilmoittautuminen

Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava viimeistään tiistaina 28.3.2017 kello 16.00. Myöhemmin tapahtuneita ilmoittautumisia ei voida vaalilain mukaan ottaa huomioon.

Ilmoittautua voi
- puhelimitse keskusvaalilautakunnan toimistoon arkisin klo 8-16, puh. 050 453 0221 tai 040 351 1402
- sähköpostitse lähettämällä oikeusministeriön sähköinen lomake täytettynä tai vastaavat tiedot osoitteeseen vaalit[at]jkl.fi
- postitse lähettämällä täytetty lomake tai vastaavat tiedot Jyväskylän kaupungin keskusvaalilautakunnalle osoitteeseen PL 1008, 40101 Jyväskylä.

Myös sähköisesti ja postitse toimitettavien ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 28.3.2017 kello 16.00.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje