Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskyläläiset voivat nyt varata ajan sähköisesti lastenvalvojalle

Jyväskyläläiset voivat nyt varata ajan sähköisesti lastenvalvojalle

Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisiin palveluihin lastenvalvojalle puhelinneuvontaan, elatussopimusneuvotteluun tai isyyden selvittämiseen voi varata ajan sähköisesti, perua tai siirtää varattuja aikoja. Varatusta ajasta asiakas saa tekstiviestimuistutuksen. Varattavia aikoja löytyy elokuun alusta alkaen ja ajanvarauksia voi nyt alkaa tehdä.

Varatessaan aikaa asiakas täyttää varausta koskevat esitiedot ja valitsee vapaista ajoista sopivan. Sähköiseen ajanvarauspalveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Vanhempi voi varata netissä seuraavia aikoja:
• 20 minuutin puhelinneuvonta-aika. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja neuvoo puhelimitse isyyden selvittämistä sekä lapsen asumista, huoltajuutta, tapaamisoikeutta ja elatusapua koskevissa asioissa.
• 1,5 tunnin elatussopimusneuvotteluaika lapsen asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
• 1 tunnin neuvotteluaika elatussopimusten jatkoneuvotteluja varten. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
• 1 tunnin isyyden selvittämisaika lapsen äidin asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle.

Huolto- ja tapaamissopimusneuvotteluaikoja ei voi varata sähköisesti, vaan ajat varataan puhelimitse tai asiasta voi lähettää sähköisen yhdenottopyynnön.

Lapsioikeudellisiin palveluihin voi olla yhteydessä lapsen huolto-, asumis-, tapaamis- sekä elatussopimukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi lapsioikeudelliset palvelut selvittää lapsen isyyden esimerkiksi, kun neuvolassa tapahtuva ennakollinen isyyden tunnustaminen ei ole mahdollista tai avioliiton ulkopuolella syntyneen lapsen isyys on epäselvä.

Ajanvarauspalveluun pääsee osoitteesta: www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/perheet/lapsioikeudelliset


Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja Mirja Laitinen, p. 014 266 3514

5.6.2018Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje