Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » R&B:ta ja afrobeatia yhdistelevän DJ Shakan Tosali Sali on Jyväskylä Rock Academyn kevään viimeinen julkaisu

R&B:ta ja afrobeatia yhdistelevän DJ Shakan Tosali Sali on Jyväskylä Rock Academyn kevään viimeinen julkaisu

Jyväskylä Rock Academyn kevään viimeinen single on R&B:ta ja afrobeatia yhdistelevän DJ Shakan kappale Tosali Sali, joka julkaistaan perjantaina 1.6. 2018. DJ Shaka esiintyy myös lauantaina 2.6. Veturitalleilla School’s Out –tapahtumassa.

Tosali Salin lyriikoiden lähtökohdat ovat DJ Shakan eli jyväskyläläisen Justin Shakan lapsuuden leikeissä. Singlen on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Teemu Liekkala. Red Eleven -yhtyeessä vaikuttava Liekkala soittaa kappaleella myös kitarat, bassot, syntetisaattorit ja konebeatit. Kappaleella cajon-rumpuja soittaa Jyväskylä Rock Academy –toiminnan vastaava tuottaja ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen nuorisonohjaaja Seppo Pohjolainen. Kappaleen musiikkivideon on ohjannut DJ Shaka ja sen kuvauksesta sekä editoinnista vastaa niin ikään Jyväskylä Rock Academyssa vaikuttava nuorisonohjaaja Esa Linna.

Tosali Sali julkaistaan perjantaina tärkeimmissä musiikin suoratoisto- ja latauspalveluissa kuten Spotify, iTunes ja Google Play Music. Video julkaistaan samana päivänä YouTubessa Jyväskylä Rock Academy –kanavalla.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

Tällä hetkellä Jyväskylä Rock Academyssa mukana olevia artisteja ja yhtyeitä ovat DJ Shaka, Missing Moment, Face the Legacy, Wrath of Persecution ja Juicy Panda.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 040 5568 726

29.5.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje